כתם בראייה בחושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם בראייה בחושך
    הדר
    19/02/2012

שלום,
    אני בת 34 ומדי פעם, לאחרונה, נתקלת בבעיית ראיה בחושך בעין אחת. נראה כאילו יש לי כתם שחור על העין שלא מאפשר לי לראות כמו שצריך (יכולה לראות רק במקום שבו אין כתם) אבל כשאני מדליקה את האור, נראה שאני רואה כרגיל ואין שום כתם.
    בעברי, לפני בערך 10 שנים למיטב זכרוני, עברתי ניתוח לייזר לתיקון הראיה (לא היה לי מספר גדול - בסביבות 3 ו-3.5, כולל צילינדר. לא הרכבתי משפקיים או שמתי עדשות מעולם). צבע העין כחול (לא יודעת אם זה חשוב. אולי רגיש יותר).
    ביום יש לי לפעמים תחושה כאילו יש גוף זר בעין אבל אני לא רואה דבר.
    אני כמובן אלך לבדיקת עיניים אך עד שיגיע מועד התור שלי, האם נתקלת בתופעה כזו ומה זה יכול להיות?
    עוד משהו שאני יכולה לומר הוא שמהיום בו עשיתי את ניתוח הלייזר, קרני האור נשברות על העין בצורה שלפעמים רואים עיגול של אור בקצה בין הלבן של העין לגלגל הצבע של העין כשאני עומדת בשמש. אני לא יודעת אם זה קשור או בעייתי אך חשבתי שחשוב לציין הכל.
    אודה מאד על תשובה
    הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם בראייה בחושך

הוספת תגובה

• כתם בראייה בחושך - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    20/02/2012

לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו