דלקת,אלרגיה, טפיל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת,אלרגיה, טפיל?
    מעיין
    23/02/2012

שלום רב,
    בחודשים האחרונים אני סובלת מאוד מגירוי בעיינים,כאבים בגלגל העין,אדמומיות,רגישות לאור,תחושת צריבה והרגשה ממשית של ירידה בראייה. הלכתי למספר רופאים אשר איבחנו יובש בעיינים ואף דלקות חוזרות (גם דלקת זיהומית בעלת הפרשות מוגלתיות וגם דלקת לחמית אלרגית) (אציין כי אכן אובחנה אצלי לאחרונה אלרגיה לקרדית האבק ואני אכן מנסה להימנע מכך עד כמה שניתן..)

טופלתי בטיפות ומשחות אנטיביוטיות וכן בסטרואידים דוגמת FML וטיפות תחליפי דמעות באופן קבוע והשיפור היה חלקי ביותר כאשר לאחר הפסקת האנטיביוטיקה או הסטרואידים התופעות חוזרות.
    באבחון שעברתי לאחרונה ברפואה המשלימה נמצאה נוכחות טפיל שנקרא LOA LOA. לפי מיטב הבנתי זה טפיל שנפוץ בעיקר ביבשת אפריקה (אציין כי לא הייתי בחול מעולם לכן לא ברור לי מה משמעות הממצא)- שאלתי היא האם ניתן לאבחן הימצאות טפיל זה בבדיקת עיינים? ואיך ניתן לטפל בו במידה ואכן התשובה חיובית? אשמח לחוות דעתך בנושא האם מדובר בדלקות כרוניות,אלרגיה,יובש או בכלל אפשרות לטפיל..כיוון שאני כבר ממש מיואשת מהמצב.

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת,אלרגיה, טפיל?

הוספת תגובה

• דלקת,אלרגיה, טפיל? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/02/2012

LOA LOA נקראת גם eye worm, מכיוון שבמקרים רבים ניתן לראות את התולעת בבדיקת העיניים.

מכיוון שאת סובלת כבר מספר חודשים, ומכיוון שהתגובה לטיפול היתה חלקית וזמנית, ממליץ לבקש הפנייה למרפאת חוץ של בית חולים לצורך ברור וטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת,אלרגיה, טפיל ?

מעיין
    23/02/2012

תודה רבה על ההתייחסות והתגובה המהירה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו