מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת,אלרגיה, טפיל?מעיין23/02/2012
שלום רב,
בחודשים האחרונים אני סובלת מאוד מגירוי בעיינים,כאבים בגלגל העין,אדמומיות,רגישות לאור,תחושת צריבה והרגשה ממשית של ירידה בראייה. הלכתי למספר רופאים אשר איבחנו יובש בעיינים ואף דלקות חוזרות (גם דלקת זיהומית בעלת הפרשות מוגלתיות וגם דלקת לחמית אלרגית) (אציין כי אכן אובחנה אצלי לאחרונה אלרגיה לקרדית האבק ואני אכן מנסה להימנע מכך עד כמה שניתן..)
טופלתי בטיפות ומשחות אנטיביוטיות וכן בסטרואידים דוגמת FML וטיפות תחליפי דמעות באופן קבוע והשיפור היה חלקי ביותר כאשר לאחר הפסקת האנטיביוטיקה או הסטרואידים התופעות חוזרות.
באבחון שעברתי לאחרונה ברפואה המשלימה נמצאה נוכחות טפיל שנקרא LOA LOA. לפי מיטב הבנתי זה טפיל שנפוץ בעיקר ביבשת אפריקה (אציין כי לא הייתי בחול מעולם לכן לא ברור לי מה משמעות הממצא)- שאלתי היא האם ניתן לאבחן הימצאות טפיל זה בבדיקת עיינים? ואיך ניתן לטפל בו במידה ואכן התשובה חיובית? אשמח לחוות דעתך בנושא האם מדובר בדלקות כרוניות,אלרגיה,יובש או בכלל אפשרות לטפיל..כיוון שאני כבר ממש מיואשת מהמצב.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת,אלרגיה, טפיל? - תגובה
ד``ר יורם שוחט23/02/2012LOA LOA נקראת גם eye worm, מכיוון שבמקרים רבים ניתן לראות את התולעת בבדיקת העיניים.
מכיוון שאת סובלת כבר מספר חודשים, ומכיוון שהתגובה לטיפול היתה חלקית וזמנית, ממליץ לבקש הפנייה למרפאת חוץ של בית חולים לצורך ברור וטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת,אלרגיה, טפיל ?
מעיין23/02/2012תודה רבה על ההתייחסות והתגובה המהירה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?