מצוקה כללית אשמח לעזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה כללית אשמח לעזרה.
    צחי
    12/03/2012

שלום,
    אני כבר משהו כמו חצי שנה רק קם בבוקר ומצפה שישתפר וישתפר אני מצליח להתרגל למצב פחות או יותר מדי פעם זה מפריע לי מדי פעם לא .
    עכשיו אני יתאר בבירור את הסדר הכרונולוגי של הדברים(אם יש קשר בכלל..)

לפני כ4 חודשים בערך-הציקו לי נקודות שחורות בשדה הראייה הלכתי לרופאה היא טענה שזה מצב תקין ושכיח ושהיא לא רואה שום בעיה .

לפני כ 2 חודשים-הלכתי לרופא עיניים בגלל ששמתי לב שגודל האישונים לא זהה ,הרופא שלח אותי לבדיקת שדה ראייה ,בדיקת שדה הראיה יצאה תקינה לחלוטין ,והרופא טען שההבדל פיזיולגי ותקין לחלוטין(הבדל של פחות ממילימטר).ושאל אם אנו רוצים ללכת לחוות דעת שנייה אצל נויורואופטולוג.

יש לי תור ל 18.3 לנוירואופטולוג.

עכשיו הבעיה המציקה לי היא שאולי אני רואה פחות נקודות שחורות ,אבל אני מתחיל לראות דברים שקופים כאלה.מין שרשראות שנראות בערך כך:
    כמו צילום עצמות כזה זה מטריד ומקשה עליי לתפקד במהלך היום ..
    אני יושב עכשיו בחדר וכותב את זה ופשוט בתאורת חדר אני לא מבחין בשרשאות האלה רק שאני נמצא בחוץ בתאורה חזקה .

אני בן 16 אשמח לכל עזרה ופתרון שיעלה בפורום ואני אופטימי שיהיה טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה כללית אשמח לעזרה.

הוספת תגובה

• מצוקה כללית אשמח לעזרה. - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    13/03/2012

תופעות כאלה (גם הנקודות וגם הצורות שאתה רואה עכשו) עשויות לנבוע משינויים בג'ל שבתוך גלגל העין (=הזגוגית).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו