מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוצר ראיה גבוה אופציה להשתלת עדשה.ערן12/03/2012
אני בן 35 יש לי קוצר ראיה גבוה {מאד} הרכבתי עדשות מגע מגיל 10 היום איני יכול להרכיב יותר עדשות מגע,העין לא סובלת . ניסיתי סוגים שונים ללא תוצאות ואני רק עם משקפיים והראיה כמובן בהתאם.
,רופא עיניים הציע לי לפנות לכוון השתלת עדשות, מה הסיכונים?, האם אצטרך להרכיב משקפיים ? מהן אחוזי הצלחה לניתוח שכזה ? היכן ומי מבצעים ניתוח שכזה?
אולי כדאי ניתוח לייזר להוריד את המספרים ולהמשיך ולהרכיב משקפיים.
רופא אחר די הפחיד אותי בניתוח שכזה.
מאד הייתי רוצה פתרון לבעיה שלי .
תודה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצר ראיה גבוה אופציה להשתלת עדשה. - תגובה
ד``ר יורם שוחט13/03/2012שלום ערן,
בקוצר ראיה גבוה, איכות הראיה עם משקפיים נופלת מזו שעם עדשות מגע, ולכן מיום שנאלצת לחזור למשקפיים אתה חש הרעה באיכות הראיה.
במצב זה ניתוח השתלת עדשות תוך עיניות הוא פתרון מקובל. איכות הראיה המושגת בניתוח כזה טובה מאד. בכל ניתוח יש סיכון (אך קיים סיכון גם בהרכבה של עדשות מגע, וגם בניתוח לייזר). לא מדובר בניתוח חדש. ניתוחים כאלה מבוצעים בארץ כבר שנים, ויש מנתחים שרכשו נסיון רב בניתוחים מסוג זה (אין אפשרות להמליץ בפורום על מנתחים ספציפיים). מציע לך לברר במכונים המתמחים בניתוחי עיניים.
ניתוח לייזר מותנה בבדיקת התאמה, ולא כל הפונים מתאימים לניתוח לייזר. בנוסף, במקרה שלך, אם תעבור לייזר רק במטרה להקטין את המספר ולא לתקן את כל המספר עדיין תזדקק למשקפיים (ייתכן במספר משמעותי) גם אחרי ניתוח לייזר, בעוד שבהשתלת עדשה יש סיכוי טוב שלא תזדקק למשקפיים או תזדקק למשקפיים במספר קטן.
מציע לך לפנות למנתח העוסק בסוג זה של ניתוחים, ולדון בשיחה פנים אל פנים בכל הנושאים הקשורים לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?