בעיה בעיניים - קרום שקוף ע"ג העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעיניים - קרום שקוף ע"ג העין
    ניר
    02/04/2012

קוראים לי ניר, אני בן 32 ולא סובל ממחלות ידועות. יש לי בעיה בעיניים שנים האחרונות (5~), כל בוקר לאחר שינת הלילה אני מתעורר עם כאבים בעיניים וקרום שקוף שנמצא בצד העין. הכאבים הינם של משהו שמפריע לעין וגורמים להרגשת אי נוחות וכאב. בנוסף לכך העפעף התחתון ולפעמיים גם החלק העליון נראה נפוח. האחרון גורם לכך שעין אחת נראת סגורה ונפוחה יותר מהשניה. לאחר שפשוף של העיניים בבוקר הכאב הולך ומחמיר ובעצם בכל שעות היום אם אני משפשף את העין נוצר כאב ואי לוחות למשך כל אותו היום. בהתיעצות עם רופאי עיניים קבלתי מספר תשובות שונות לבעיה, מכך שאני צריך לנקות את העין עם מגבון לח עד לאנטיביוטיקה ומשחה מרופא אחר. בעבר אבחנו לי ווירוס וגם אלרגיות, לכן אני ממש כבר לא יודע מה לעשות מפני שהבעיה מטרידה אותי ומאוד פוגעת באיכות חיים שלי. חשוב לי לציין שהבוקר מבחינת כאב הינו הכי משמעותי מפני שהבעיה כרגע בשתי העיניים ולפעמיים היא פשוט עוברת מעין לעין. אשמח לכל יעוץ ואפילו להפניה לרופא מומחה (אני בכללית ויכול ללכת לשלוש התייעצויות בשנה קלנדרית).
    תודה, ניר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה בעיניים - קרום שקוף ע"ג העין - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    05/04/2012

לא ניתן לענות ללא בדיקה, קל וחומר לאור בעובדה שכבר פנית לרופאי עיניים וטרם קיבלת מענה לבעיה. יתכן שמדובר בדלקת בעפעפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו