מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה אחרתפשוש שואל12/04/2012
מה ההבדל בין pseudoptosis שזה דבר שכתב פרופסור אחרי שהוא ניתח אותי אבל אף אחד כמעט לא ראה את זה כי נשאר לי רק צילום לא טוב של זה וזה לא היה דרך קופת חולים, לpseudostrabismus שזה מושג שניתקלתי בו עכשיו והזכיר לי שיש לי אבחון מרופאה שבדקה אותי פעם אחת וכתבה שיש לי strabizmus . אני חייבת לציין שיש לי משקפיים למרחק עם מספר נמוך ושרופא עיניים אמר לי להרכיב אותן רק מתי שאני צריכה ורוצה, ושלפעמים יש לי סחרחורת קלה במצבים שונים, בין אם אני מרכיבה אותם או לא, ושאני לא מתכוונת לסחרחורת סיבובית. זה קצת מטריד אותי. מה אפשר לעשות מבחינת המשקפיים, הראיה והסחרחורת הקלה?
כמו כן , אם אני מסתכלת שמאלה בעין שנפגעה-שמאל, אין ראיה דו עינית בגלל ספיגה של רקמת שומן מאחורי גלגל העין- בארובת העין, ולא בגלל שרירי העיניים, ולזה התכוון הפרופסור. מצד שני, אם אני לא מאבדת את המיקוד בעין הימנית והוא לא עובר לעין השמאלית, אז אין pseudo..., אבל תנועות העינים שלי מלאות כך שיש פסדו... כי המיקוד עובר אוטומטית לעין שמאל, ואז זה גם מתחלף בין העיניים . איזה עדשות משקפיים ומסגרת משקפיים יכולות לפתור את כל הבעיות האלה?
אני יודעת ששאלתי שאלות דומות , אבל פה שאלתי שאלה חדשה וניסיתי למקד את השאלה הפחות חדשה בצורה אחרת כי אני מנסה להבהיר את עצמי ולפתור את הבעיה ואני טובעת.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרת - תגובה
ד''ר יובל דומניץ13/04/2012אין צורך להכנס לכל ההגדרות צריך לפנות למומחה לפזילה ותנועות עיניים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?