שאלה אחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אחרת
    פשוש שואל
    12/04/2012

מה ההבדל בין pseudoptosis שזה דבר שכתב פרופסור אחרי שהוא ניתח אותי אבל אף אחד כמעט לא ראה את זה כי נשאר לי רק צילום לא טוב של זה וזה לא היה דרך קופת חולים, לpseudostrabismus שזה מושג שניתקלתי בו עכשיו והזכיר לי שיש לי אבחון מרופאה שבדקה אותי פעם אחת וכתבה שיש לי strabizmus . אני חייבת לציין שיש לי משקפיים למרחק עם מספר נמוך ושרופא עיניים אמר לי להרכיב אותן רק מתי שאני צריכה ורוצה, ושלפעמים יש לי סחרחורת קלה במצבים שונים, בין אם אני מרכיבה אותם או לא, ושאני לא מתכוונת לסחרחורת סיבובית. זה קצת מטריד אותי. מה אפשר לעשות מבחינת המשקפיים, הראיה והסחרחורת הקלה?
    כמו כן , אם אני מסתכלת שמאלה בעין שנפגעה-שמאל, אין ראיה דו עינית בגלל ספיגה של רקמת שומן מאחורי גלגל העין- בארובת העין, ולא בגלל שרירי העיניים, ולזה התכוון הפרופסור. מצד שני, אם אני לא מאבדת את המיקוד בעין הימנית והוא לא עובר לעין השמאלית, אז אין pseudo..., אבל תנועות העינים שלי מלאות כך שיש פסדו... כי המיקוד עובר אוטומטית לעין שמאל, ואז זה גם מתחלף בין העיניים . איזה עדשות משקפיים ומסגרת משקפיים יכולות לפתור את כל הבעיות האלה?
    אני יודעת ששאלתי שאלות דומות , אבל פה שאלתי שאלה חדשה וניסיתי למקד את השאלה הפחות חדשה בצורה אחרת כי אני מנסה להבהיר את עצמי ולפתור את הבעיה ואני טובעת.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אחרת

הוספת תגובה

• שאלה אחרת - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    13/04/2012

אין צורך להכנס לכל ההגדרות צריך לפנות למומחה לפזילה ותנועות עיניים לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו