מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מאבחנים אנופתלמוספשוש שואל23/04/2012
אבחן לי את זה פרופסור שניתח אותי מזמן באופן פרטי ושהסתרתי את האבחנות שלו מרופאים כי חשבתי שאנופתלמוס זאת פזילה, וכל הרופאים בדקו אותי מדדו אותי ואף אחד לא חשב על זה, ותמיד התעקשו לי שזה השריר ואין לי איך להוכיח שזה לא השריר. חוץ מזה הפרופסור הזה כתב מזמן אחרי הניתוח-אולם קיים pseudoptosis בגלל ספיגת רקמת השומן. לא שמרתי טוב על הניירות מהפרופסור שהיה מבוגר מתי שניתח אותי ואחר כך הזדקן ולא תפקד ואחר כך נפטר. הייתי אצל ממשיכתו בבית חולים קפלן ובפרטי וגם היא אבחנה אותי אחרת. מישהו כתבה שיש לי סטרביזמוס ואין לי יכולת להסביר את עצמי ואמא שלי מסבירה אותי לפי ידע מצומצם של דברים לא מלאים שאמרו לה ולפי מה שהיא חושבת באותו רגע. הייתי בסיבוב של רופאים כי רציתי שיאבחנו אותי נכון ואפילו הלכתי עם האבחנות שלא היה כתוב בהן פזילה לרופאת עיניים בקופת חולים ופתחתי שם תיק, אבל כולם בסופו של דבר נתנו לזה שמות שונים בשפות שונות או בהתאם לסיבות שהם חושבים שהביאו לזה ואף אחד לא כתב אנופתלמוס. חשבתי לחפש מישהו שיבדוק ויאבחן את האנופתלמוס ואני לא יודעת למי בקופת חולים לכת בשביל זה, כי רופאת עיניים סתם לא עולה על זה. אני גם צריכה לדעת איך להסביר שאנופתלמוס זאת לא פזילה. או שזאת כן? אבחנו רק שזאת אקזופוריה אבל זה לא עוזר לי וזאת רמה אחרת של אבחון. חוץ מזה , מי עושה תיקון אופטי ל2 הדברים האלה שמתבטאים באקזופוריה? נראה לי שאני צריכה ללכת למומחה על פרופסור ואני לא זוכרת ביחד את כל מה שכתבתי בהודעה ואני לא מצליחה להסביר את זה לאף אחד.חוץ מזה מאבחנה של רופאה אחרת נספג לי גם שומן בעפעפייפ. היא חשבה שבגלל זה היה לי משהו כמו פטוזיס אבל רופא יותר אמין אבחו שהתאים בעפעף העליון התרחבו-היה שם דימום מאסיבי שנספג, אבל העפעף התחתון שלי ממש קצת יותר נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מאבחנים אנופתלמוס - תגובה
ד''ר יובל דומניץ23/04/2012אני מציע שתלך לבדיקת עיניים לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקשת תשובות בשביל להתמודד עם
פשוש הבית30/07/2012טעויות נוספות באבחון. איזה מידע חשוב שיהיה לי ואיזה בדיקות יכולים לעשות לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?