דחוף: כל המשפחה נגועה בוירוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף: כל המשפחה נגועה בוירוס
    מהמ"ז
    02/05/2012

שלום רב
    לפני כשלושה שבועות אשתי חלתה בעיניים (כנראה מוירוס) , (בשתי העיניים) וקבלה טיפות מקסטריל והחלימה.
    התינוק שלנו - בן 5 חודשים- נדבק לאחר כמה ימים, והתנפח לו הגוף, והוא אושפז ליומיים וקבל ציפוראל תוך ורידי. הוא שוחרר לאחר שהנפיחות בפנים פחתה, אך הוא עדיין לא יכול לפתוח את העין באופן מלא. (הבעיה אצלו היא עם עין אחת). רופא עיניים המליץ על הטיפות הנ"ל בנוסף לאוגמנטין.
    עכשיו אני (בן 39), ועוד שלושת בניי (בני 10, 8 ו6) נדבקנו, אני בשתי העיניים ושאר הילדים בעין אחת. הילדים קבלו את אותן הטיפות.
    הסימנים:
    אודם חזק מאוד בשתי העיניים (אחת אדומה עוד יותר!!)
    התחלה של התנפחות בחלק התחתון של העיניים (החלק העליון של הפנים)
    תחושת גירוד שלא מפסיקה
    תחושה של כאבים עזים בעת התכופפות
    צריבה חזקה בעיניים
    אי יכולת קריאה

האם -השימוש בטיפות הנ"ל יכול לעזור?
    תוך כמה זמן אני ארגיש הקלה מסויימת? כל יום אני מרגיש הרעה מוחשית במצב העיניים)
    האם נראה לך כי מצבי מסוכן?

מודה לך על התיחסותך בהקדם האפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף: כל המשפחה נגועה בוירוס - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/05/2012

אין טיפות עיניים לטיפול בזיהום ויראלי (אדנו-וירוס). הטיפול בתכשירים מסוג מקסיטרול אמור להקל על הסימפטומים. דלקת כזאת יכולה להמשך מספר ימים. לפעמים יש תופעות מאוחרות (תסנינים בקרנית). מעבר לכך אין אפשרות לענות ללא בדיקה. עקב כך, וגם מכיוון שאתה חש בהחמרה, פנה לרופא העיניים שבדק אתכם לצורך התייעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו