ראייה נמרחת בגלל המחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראייה נמרחת בגלל המחשב
    תמיר לוין
    03/05/2012

אני בן 16 .. ומגיל 13 אני הייתי משחק במשחקי וידאו במחשב ללא הפסקה , פשוט הייתי מגיע אחרי הבית ספר זורק את התיק ומשחק במחשב עד הלילה כל יום . לפני חצי שנה עשיתי אותו דבר כמו כל יום על המחשב ובאמצע המשחק ששיחקתי הרגשתי פתאום אי נוחות בעיניים , ומאז אני סובל מהפרעות באייה מעין תחושת טשטוש בראייה ומריחה של צבעים כשאני מתמקד על משהו , מרגיש את זה לרוב כשאני נמצא בקניון לדוגמא או בכיתה . הייתי בבדיקות אצל רופא עיניים ויצא לי שאני רואה מצויין ואיני זקוק למשקפיים ואין לזה כלל תשובה אופטלמולוגית כך רשם לי הרופא ושלח אותי לנירולוג . שמעתם אולי על מקרה כמו שלי ? מה אני צריך לעשות אם הניורולוג לא מוצא לזה שום תשובה כמו הרופא עיניים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראייה נמרחת בגלל המחשב

הוספת תגובה

• ראייה נמרחת בגלל המחשב - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    04/05/2012

סיבות אפשריות הנובעות מהעיניים הן יובש או בעיית מיקוד. בקש מרופא העיניים לבדוק ספציפית את הנושאים האלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו