עין יבשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עין יבשה
    מרדכי
    16/02/2008

אני בן 60 בריא לגילי ללא בעיות מיוחדות
    בשנתיים האחרונות אני סובל מיובש בעינים וכל סוגי הטיפות והקומפרסים לא עוזרים לי
    ואני מודה שאני קצת מיואש ממצבי.
    יש לי שתי שאלות:
    1. טיפות חדשות שקיבלתי גורמות לי להרגשה לא טובה/ נוחה בעיניים ,כאילו יש לי over דמעות
    מעפעף הרבה ,ומצמצם עפעפיים כדי לראות יותר ברור ,(כבר היה לי מצב כזה כשקיבלתי סוג אחר של טיפות בעבר) שאלתי:אם אני מנסה טיפות חדשות כאלו להפסיק מיד כי בעצם הם מזיקות לי , או להמשיך כי ההרגשה הלא נוחה אומרת שהטיפות כן יעילות.
    2. בנוסף אני לא יכול לקרוא קריאה ממושכת יותר מ5 דקות גג (יש לי משקפי ראיה אבל לקריאה אני מוריד אותם )
    שאלתי: האם התופעה הזו קשורה לעין היבשה ? או שזו בעיה נפרדת, ואם כן מה זה יכול להיות.
    בתודה מראש
    מרדכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עין יבשה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    18/02/2008

יש סבירות גבוהה שמדובר ביובש . יש שני טיפולים אפשריים אם משחות ודמעות מלאכותיות לא עוזרים
    או השמת פלקיםקבועים שסוגרים דרכי דמעות או מתן טיפות צקלספורין שמשפעלות ייצור דמעות (מדובר בטיפות יקרות לא בסל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו