מיקוד? משקפיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקוד? משקפיים?
    פשוש שואל
    25/05/2012

יש לי עין (שמאל) שארובת העין שלה קיבלה מכה טראומטית לפני 25 שנים. חדות הראיה בעין 6/5, שדה הראיה של העין קצת מצומצם/מוגבל בצד שמאלכשאני מסתכלת בשתי העיניים יחד. היה לה דימום מאסיבי אז והוא נספג ועקב כך נספגה רקמת שומן, וכשאני מסתכלת שמאל והמיקוד עובר לעין שמאל, שדה הראיה שלי בעין שמאל מלא, אבל זה מדמה פזילה. יש משקפיים עם פתרון מיקודי שיכול לפתור את הבעיה ? עין ימין תמיד מותאמת לעין שמאל וככה לפעמים יש פזילה מדומה בעין ימין שהיא מושלמת ובריאה. אני לא יודעת גם אם בעין שמאל זאת נקראת פזילה מדומה או סמויה . המנתח שניתח אותי לפני 23 שנים ותיקן פזילה אמיתית החוצה שקרתה לי מהמכה כתב בסיכום של הניתוח שהוא ביצע תיקון כזה וכז אולם קיים pseudoptosis בגלל ספיגת השומן. זאת התייחסות לעפעף, כלומר כנראה שאין לי שום פזילה החוצה או למטה למרות שזה נראה כך.מבחינת העפעפיים , העליון טיפה טיפה היה נפוח והוא טיפה טיפה יותר נמוך ואמרו לי שזה בגלל התנפחות תאים בעפעף מהמכה. העפעף התחתון אולי קצת יותר נמוך ואולי בו יש pseudoptosis. שאלתי הרבה ברשת, הייתי אצל הרבה רופאים וכל אחד התמקד במשהו אחד בלבד , והיו לי כמה אבחנות שכנראה אבדו, ואין לי רופאים שיכולים לחזור על אותן אבחנות. אני רוצה משקפי ראיה שאוכל להיות איתן בשמש כמו שאני יכולה להיות בשמש בלי משקפי שמש מתי שאני בלי משקפי ראיה, ואני רוצה משקפיים עם תיקון מיקוד וע/או עם מסגרת שיעלימו לי את הבעיה. אני לא יודעת למי ללכת ומה להגיד לו, ואני אשמח אם תגיד/ו לי תעזור/ו לי.תודה. נ.ב. יש לי משקפיים עם תיקון צילינדרים קטן שלא מתקנים את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקוד? משקפיים?

הוספת תגובה

• מיקוד? משקפיים? - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    27/05/2012

ניתן לתקן עם פריזמות לפנות לרופא עיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פשוש שואל
    06/06/2012

שאלתי פעם אופטומטריסטית והיא אמרה שפריזמות יגבילו לי את שדה הראיה.
    איזו התמחות צריכה להיות לרופא עיניים שאני צריכה לשאול אותו את זה?
    איזה פתרון יש שלא מגביל את שדה הראיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיזה רופא עיניים לפנות

פשוש שואל
    15/08/2012

מבחינת המומחיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו