GPC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• GPC
    עדי
    04/07/2012

שלום,

לצערי רופא העיניים מצא שיש לי GPC. הטיפול שנתן לי הוא לא להרכיב עדשות מגע במשך 21 יום, וכן שני סוגי טיפות עיניים שאצטרך לשים שלוש פעמים ביום במשך כל התקופה הזאת.

קראתי על GPC ואין לי ספק שזה קרה לי בגלל שימוש מופרז בעדשות (לא בגלל חוסר היגיינה), אבל האם אחרי התקופה הזאת זה עלול לחזור? ובהנחה שכמובן אפחית בהרבה את השימוש בעדשות המגע.

אני כל כך לא אוהבת משקפיים :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    GPC

הוספת תגובה

• GPC - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    08/07/2012

המנעות מהרכבת העדשות לתקופה מסוימת עשויה לשפר את מצב ה-GPC, אך חידוש הרכבת העדשות עלול לגרום שוב להחמרה. במקרים מסוימים ניתן לחזור להרכיב עדשות, באופן מוגבל. לפעמים החלפת סוג העדשות יכולה להועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ובהמשך לדבריך...

עדי
    27/08/2012

אכן כשחזרתי להרכיב עדשות האלרגיה חזרה. הרופא לא ראה החמרה, אבל שוב המליץ על מנוחה למשך 21 יום ושימוש בטיפות זדיטן 3 פעמים ביום.
    לדעתו הפעם זה קרה כתוצאה מאי סבילות לתמיסה של העדשות, והוא המליץ להשתמש בתמיסה AOSEPT® PLUS.
    האם אתה ממליץ על תמיסה זו? קראתי שלעתים הדיסקית שמונחת בתחתית המחסנית לא פועלת כראוי בלי התראה מוקדמת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ובהמשך לדבריך... - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    27/08/2012

התמיסות בהחלט עלולות לגרום לאלרגיה, ובמקרים מסוימים החלפת התמיסה עשויה להועיל.
    לגבי התכשיר הספציפי אנא הפני השאלה לפורום אופטיקה ועדשות מגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו