מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בעינייםיוסי17/07/2012
שלום , אני בחור בן 22 הרכבתי עד לא מזמן עדשות מגע חודשיות במשך כשנתיים ללא שום בעיות כלשהם , לפני כחודש השתמשתי בחומר חיטוי ישן בטעות ויומיים לאחר מכן התחיל להיות לי צריבה עם תחושת לחץ בעיניים שהיה מתחיל בשעות הערב וגם לפעמים בבוקר ..קבעתי תור לרופא עיניים הוא בדק וטען שיש לי דלקת בעין אחת והמליץ להשתמש במשחה מסוג סינטומיצין לפני השינה + טיפות עיניים בשם דתאמיצין פעמיים ביום במשך 10 ימים . למען הגילוי הנאות בטיפות פחדתי להשתמש כי ראיתי שהם מכילים סטרואידים ובמשחה התחלתי להשתמש פעם ביום . דבר נוסף שאני חייב ציין הוא שבמקביל לכאבים שהתחילו בעיניים שמתי לב שנוצר לייד הקרנית (בלבן של העין) כמין שריטה קטנה וגם את ציינתי לרופא שבדק והוא טען שזה בצקת ושזה יעבור לבד . עבר כבר שבועיים מתחילת הטיפול הכאבים אמנם נחלשו אך לא עברו והסימנים בשתי העיניים עדיין מופעים , אני ממש מודאג נורא מה לעשות כעת ??
כמובן שקבעתי שוב תור שיהיה רק בעוד שבועיים .
אשמח לקבל ייעוץ לגבי הבעיה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בעיניים - תגובה
ד``ר יורם שוחט17/07/20121. אי אפשר לייעץ על טיפול תרופתי ללא בדיקה.
2. אם הצריבה מתגברת לקראת הערב יתכן שיש גם יובש בעיניים, ואפשר לנסות להשתמש בטיפות ליובש (דמעות מלאכותיות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?