אישה מניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישה מניקה
    חן
    20/07/2012

שלום! :-)
    ילדתי לפני כשלושה וחצי חודשים,
    ולאחרונה,בפעם הראשונה בחיי, התחיל לי גירוי מטריד בעין שמאל, גירוי שעם הזמן הפך לממש ממש בלתי נסבל. אני נמנעת ככל האפשר מלגרד, אך זה כמעט בלתי אפשרי. העין הפכה לאדומה מאוד, מציקה מאוד, ובבוקר הייתי קמה עם הפרשות מוגלתיות. בהתחלה חשבתי שאולי זה נובע מחוסר מנוחה ושינה בלילה. אך גם כעבור מס' שעות שינה רצופות, זה לא הועיל אפילו במעט למצבה של העין. כעבור שבוע, "העסק-ביש" עבר גם לעין הימנית. מה שהפך לדבר מעיק ביותר, ומאוד מאוד מגרד. בינתיים קבעתי תור לרופאת עיניים. עד שהתור הגיע (כשבועיים), המצב השתפר, והרופאה שלא מצאה שום דבר בבדיקה נתנה לי "אופטילסט", אמרה שהיא לא יודעת מה זה, כנראה אלרגיה, שאשתמש בטיפות, אם זה לא יעזור- שאני אחזור אליה.
    ראשית כל, רציתי לוודא שמותר להשתמש בטיפות האלה כאשר אני מניקה. הרופאה אמרה שכן. בעלון לצרכן כתוב שאסור.
    שנית, עוד לפני שהספקתי להשתמש בטיפות, המצב חזר, רק בעין אחת (ימין) עם אדמומיות ומוגלתיות רבה.
    האם יכול להיות שאלרגיה עונתית מתבטאת רק בעין אחת כל פעם? ואם לא, מה זה יכול להיות. האם זה מדבק?

אשמח לתשובתכם :-)
    תודה רבה
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישה מניקה

הוספת תגובה

• אישה מניקה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    20/07/2012

1. הרישום בעלון קובע.
    2. אם התופעה קיימת בעין אחת בכל פעם לא סביר שמדובר באלרגיה.
    3. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו