מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת זבוב בעין ימיןמ. זהבה13/08/2012
שלום.
אני בת 57. בתקופת גיל המעבר. מאז ומתמיד סבלתי ממיגרנות עם לחץ בעין ימין או שמאל או שניהם ביחד. בבדיקה אצל הניאורולוג הכל נמצא תקין. מימצא- מיגרנות כרוניות. (סבתא שלי סבלה מאוד ממיגרנות).
אני סובלת מכולסטרול קצת גבוה, מטריגליצרידים גבוה,ועכשיו התווסף לי סוכר בצום 116.
אבי, אימי, דודים, אחים, כולם סבלו וסובלים ממחלות אלה כך שזה תורשתי.
עכשיו, התווסף לי משהו חדש ופתאומי, אחרי שחזרתי בשבוע שעבר מהים,הרגשתי תחושת זבוב שמחובר לו פס שקוף שזז לכל הכיוונים ומפריע לי מאוד .
ידוע לי שזה מצריך פנייה לרופאת עינייים שלי, אך זה לוקח קצת זמן . מהאינטרנט הבנתי שזה עשוי לבוא בגלל הגיל, ואו בגלל השמש, או בגלל היפרדות רשתית או זגוגית , וזה אולי עובר , ואולי צריך טיפול כלשהו אחרי בדיקה של הרופאה שלי, אולי צריך ניתוח , אני מעדיפה תשובה של רופאה פה באתר לבינתיים כדי להירגע עד שאדע מה קורה בדיוק .
אבקש תשובה מהירה .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת זבוב בעין ימין - תגובה
ד``ר יורם שוחט13/08/2012תופעה כזאת דורשת בדיקה בהקדם האפשרי, כי עלולה להיות ביטוי לקרע ברשתית. קרע ברשתית דורש טיפול דחוף. אם את לא מצליחה להגיע לרופא העיניים שלך, פני בדחיפות דרך המוקד או דרך מיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושת זבוב בעין
מרידור זהבה15/08/2012שלום לך. תודה על תשובתך. ניגשתי לרופא עיניים מומחה ברעננה ולפי הבדיקה כרגע אין צורך בשום טיפול אלא רק מעקב מידי 3 חודשים. סיפרתי לו גם שבשבוע שעבר הרגשתי ב-12 בלילה לכמה שיניות הבזקי אור חוץ מהזבוב עם השובל המעצבן, והוא אמר לי שבגלל זה צריך לבוא למעקב כל 3 חודשים. יש לי עוד תור לרופא שלי הקבועה בהוד השרון ביום שישי הקרוב, האם כדאי או רצוי ללכת שוב לבדיקת עיניים אחרי כמה ימים בגלל שאני רוצה להיות בטוחה שזה לא מצב חמור ובגלל הבזקי האור המוזרים שהיו לי לכמה שניות.או שלא, להשאיר את הבדיקה רק לעוד 3 חודשים ולא לחשוש מזה כרגע. אבקש תשובה ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?