הרפס זוסטר בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס זוסטר בעין
    מיכל
    22/08/2012

שלום,
    בתי בת 17 חלתה בהרפס זוסטר בעין, מטופלת באציקלוביר - 3000 מ"ג ליום בנוסף משחת עיניים זובירקס וטיפות עיניים פלוקסאל,פלמקסין 3 פעמים ביום ובנוסף ויטמין B6 עם מגנזיום פעמיים ביום.
    העין אדומה, נפוחה וכאבי הראש עזים.
    אנחנו במעקב יומי אצל רופא עיניים.
    אנחנו לא גרים בארץ ולכן חשוב לי לדעת האם הטיפול מספק ? האם צריך גם טיפול בסטרואידים ומה יכול למנוע התפרצויות חוזרות של המחלה.
    בנוסף, האם צריך לבדוק למה המערכת החיסונית של הילדה נחלשה כל כך ? היא הייתה קצת לחוצה לקראת שנת הלימודים אבל אני לא בטוחה שזה היה ברמה כזאת שהורידה את המערכת החיסונית שלה. חשוב לי לציין שלאבא שלי היתה לימפומה וכן שהילדה ביקרה לפני שנה מספר פעמים בבית חולים לילדים חולי איידס במסגרת התנדבות לקהילה מבית הספר האם חלילה צריך לבדוק גם את האפשרויות האלו?
    לתשובה מהירה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס זוסטר בעין

הוספת תגובה

• הרפס זוסטר בעין - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    22/08/2012

אמנם אי אפשר לקבוע בוודאות בלי בדיקה, אך נשמע שהטיפול נכון, והעובדה שהיא נבדקת מדי יום מעידה על התייחסות רצינית מצד הרופא המטפל.
    לגבי המצב החיסוני והסיבות האפשריות להדבקה - אנא הפני השאלה לפורום העוסק במחלות ויראליות ו/או לפורום העוסק במערכת החיסון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו