הפרעה בשדה הראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה בשדה הראיה
    bb
    25/08/2012

היום חוויתי אירוע מבהיל בשדה הראיה שלי:
    בחצי השמאלי של שדה הראיה בעין שמאל ובקצה הזוית השמאלית של עין ימין, ראיתי מעין רצועה צרה בצורת חצי אליפסה או כמו זוית של עין, שהיתה כמו קליידוסקופ, שדה הראיה בתוכה היה שבור ומבריק והיא ליוותה אותי גם כשהזזתי את העיניים לימין או לשמאל. משני עברי הרצועה הזו הראיה היתה כרגיל.
    זה נמשך כמה דקות ועבר.
    מה זה היה? האם נדרש בירור רפואי כלשהו?
    רקע אישי:
    השימוטו - מטופלת. אדנומה בפאראתירואיד - לקראת ניתוח. משקפי קריאה בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה בשדה הראיה

הוספת תגובה

• הפרעה בשדה הראיה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    26/08/2012

מכיוון שהתופעה הופיעה בשתי העיניים סימולטנית, בשדה השמאלי, מקור הבעיה ככל הנראה אינו בעין. יתכן שמדובר בסוג של מיגרנה. דווחי על התופעה לרופא המטפל שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה קשה

גילה ב.
    30/08/2012

אני סבלתי שנים מאיבוד זמני של שדה הראיה עקב מגרנות חוזרות. גיסתי שעברה טיפול אצל דוקטור וידר במרפאות או.אר בהרצליה המליצה לי ואני מאוד מרוצה. כמעט מייד עברו לי הכאבים והבעיות בראיה. הוא מזריק חומר שנקרא בוטוקס לנקודות מסוימות בראש, קצת כואב ולא נעים אבל בהחלט שווה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו