שלום ד''ר,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד''ר,
    שרית
    12/09/2012

אובחנתי במחלת בלפורוכלזיס, אני בת 20 ומזה שנים יש לי התקפים הולכים וחוזרים שמאפיינים את המחלה. כרגע אני מוגדרת יותר בשלב "השקט" של המחלה.
    בשנים האחרונות אני מורחת משחות עיניים שמשלבות בתוכן אסטרואידים כמו אולטרה קורטנול ומקסיטרול. דבר שמזיק לעין ויכול לגרום לקטרקט. אני מנסה כל פעם להפסיק עם המשחות ותמיד מתחילים לי עיקצוצים מסביב לעיניים, אודם ונפיחות.
    רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בשביל להפסיק עם המשחות ולמצוא תחליף אחר שיכול לעזור לי ולא לגרום לי לתופעות כאלה? והאם ידוע לך על טיפול חדש בתחום האסתטיקה אם זה ניתוחים חדשים לתיקון העפעפיים ? (עברתי 3 ניתוחים לתיקון העפעפיים אך עדיין אני לא מרוצה ויש עוד על מה לעבוד ).

תודה רבה והמשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד''ר,

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלותיי

שרית
    12/09/2012

ושאלה נוספת, שמעתי שמשחה נגד טחורים יכולה לעזור לנפיחויות מתחת לעיניים (בשל תכונת כיווץ כלי הדם) מה דעתך האם יש אמת בדבר או שלא? והאם זה יכול להיות רלוונטי לי בשל המחלה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד''ר, - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    15/09/2012

אנא הפני שאלתך לפורום ניתוחי עיניים ועפעפיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו