בעיות מוזרות בראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות מוזרות בראייה
    מאיה
    22/09/2012

אני בת 25 ,לפני 7 חודשים ילדתי ב"ה ,במהלך ההריון(הריון בסיכון גבוה ) לקחתי המון תרופות להורדת לחץ דם(פרסולט כ 12 ביום(ואוטרגסטן)) והייתי עם עדשות מגע (כ12 שנים בערך ) בלי משקפיים ,אחרי הלידה התחילו לי כאבי ראש רציניים עשיתי סיטי היה תקין ,ואז נזכרתי שיש לי עדשות... הורדתי אותם התחלתי להרכיב משקפיים והכאבי ראש פסקו,אבל התחיל לי כאבי עיניים ממסך מחשב, משמש ,בבוקר אני רואה בכמה דקות הראשונות שאני פוקחת עיניים ממש מטושטש עין שמאל הרבה יותר כואבת וכל הזמן גם קופצת לי עין שמאל כשאני עוצמת עיניים חזק אני מרגישה את הכאב כמין כאב חד הייתי 3 פעמים אצל 2 רופאי עיניים שעשו לי בדיקה של כמין החדרת חומר לעין משהו שנקרא לחץ עיני ואמרו שהכל תקין אני צובעת כמה פעמים בחודש גבות לבד בבית עם צבע שיער וחמצן זה יכול להיות קשור? זה נזק בלתי הפיך מה זה? למי אפשר לפנות? אה.. ואם אני שמה עדשות אני מרגישה כאב בלתי נסבל בעיניים כבדות וחוסר ריכוז אני ממש אשמח אם תאמרו לי מה זה יכול להחות ולאן עלי לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות מוזרות בראייה

הוספת תגובה

• בעיות מוזרות בראייה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    25/09/2012

יתכן שהסיבה היא יובש. אם אכן מדובר ביובש הטיפול באמצעות תחליפי דמעות. פני לרופא העיניים ובקשי לבדוק אם יש יובש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו