עזרה ומתן ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ומתן ייעוץ
    סיוון
    11/10/2012

שלום רב,
    אני בחורה בת 30 , בגיל 15 לערך נזקקתי לראשונה במשקפי ראייה.
    מגיל 19 ועד היום אני מרכיבה לרוב עדשות ראייה בשילוב צבע . אני לא מסוגלת לצאת מהבית ולו אפילו לזרוק את האשפה עם משקפיים . מה שאומר שלצערי רוב הזמן אני מרכיבה עדשות ראייה במשך כל כך הרבה שנים .....ושלא לדבר על זה שהתרגלתי לצבע אחר בעין ....
    אני לא יודעת מה לעשות ... בזמן האחרון אני מתוסכלת מהמצב .. אני חוששת שאני אגרום מתיישהו נזק לעין עקב השימוש הרב בעדשות הראייה + צבע.
    יש לציין שאני מטפלת ומשקיעה המון כספים בעדשות ראייה , כלומר משתדלת לשמור על היגיינה ולהחליף אחת לחודש קופסת עדשות. אבל בכל זאת אני מודאגת מהמצב.
    לגבי ניתוח הסרת משקפיים בלייזר, אני לא מאמינה כל כך בניתוח שכזה מה גם שבמידה ואעשה אותו , הבנתי שאסור לשים אחרי עדשות צבע ...
    אמשח לחוות דעת מה דעתם בעינין .
    האם יש לי סיבה לדאגה? מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?
    תודה רבה
    סיוון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ומתן ייעוץ

הוספת תגובה

• עזרה ומתן ייעוץ - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    18/10/2012

למה לא לשקול ניתוח הסרת משקפיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה גיל ממולץ לעשות ניתוח כזה

איריס
    24/11/2012

בתי בת 17 ו-10 חודשים. מספר -3.25 בשתי העיניים. בעיות ראייה התגלו בכיתה ג' ומגיל 12 עם עדשות מגע יומיות.
    מה הגיל המתאים לניתוח לייזר.היא מאד רוצה .(לאביה יש קורוטוקונוס)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה גיל ממולץ לעשות ניתוח כזה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    26/11/2012

אני מנתח מגיל 17 ומעלה. ואנחנו נותנים אחריות שאם מספר ישתנה תיקון עלינו לכל החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו