מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
PTC בהריון
צילה31/10/2010מקווה בנות שילדתן במזל טוב והכל בסדר!
אשמח לשמוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוידוטומור צרברינעמי02/03/2008
שלום. בת 28, מגיל 12 סובלת מיתר לחץ תוך גולגלתי (PTC), ומטופלת בדיאמוקס. כעת בהיריון ראשון, הפסקתי טיפול תרופתי, ועברתי ניקור מותני להורדת לחץ.
שאלתי האם תוכל להיות בעיה ללדת בלידה רגילה עקב לחץ מוגבר? האם מסוכן ללחוץ? לעתים מאמץ רב גורם לי לטשטוש ראייה וסחרחורות. האם ידוע בהיסטוריה הרפואית על נשים שסבלו מ ptc ועל אופן לידתן?
אודה מאד, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמי
ד``ר יורם שוחט02/03/2008שאלתך אינה שייכת לתחום רפואת העיניים. עלייך להפנות את השאלה לרופא המטפל, או לפורום נוירולוגיה או מיילדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי-לידה ו-PTC
צילה11/03/2009שלום נעמי! קודם כל מזל טוב! אני יכולה לשתף אותך מנסיוני. אני גם בת 28 עם PTC מזה כשנתיים וגם עברתי LP. אני היום כ-5 חודשים אחרי לידה רגילה!!!!! הייתי במעקב של הריון בסיכון גבוה עקב ה-PTC הגניקולוגים לא רוצים לקחת אחריות על שום דבר אז הם מעדיפים שתעשי קיסרי. הרופאה של אמרה (של ה-PTC) שאין שום בעיה ללדת רגיל וכך ב"ה היה! נולדה לי בת מתוקה! יום נפלא :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי וצילה
עדן08/04/2010שלום נעמי וצילה,
אני מקווה שתקבלו את האימייל הזה.
גם אני בת 28, ולפני כשלושה שבועות, במהלך שבוע 20 להריון איבחנו אצלי פאסדוטומור. לפני כיומיים, הייתי אצל רופא המתמחה בהריון בסיכון גבוה שהמליץ לי להיות בשמירת הריון. ההסבר שלו לא נראה לי מאוד משכנע ואני רוצה להמשיך בעבודתי.. חשוב לי לדעת, אם תוכלו לומר לי האם לכן המליצו על שמירת הריון בשל האבחנה? האם היתה לכן לידה "רגילה" וגם האם יש רופאים טובים ומומלצים שכדאי לי לפנות לטיפול אצלם?
כרגע אני מרגישה מפוצלת ע"י הרופאים, אני במעקב בתל השומר אצל ניורואופמולוגית, ניורולוג, רופא לנשים בהריון בסיכון גבוה..
אודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי.
תודה רבה,
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, עדן.. אשמח מאד לתגובתך
יעל22/06/2010ג"כ אובחנתי , ורוצה מאד לשמוע מאחרים.
אשמח ליצירת קשר איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?