דלקת עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עיניים
    תמרה
    12/11/2012

שלום,

במשך כשבוע הרגשתי לחץ בעיניים ולא הייתה ברורה לי הסיבה לכך.
    רופא עיניים אבחן דלקת (בשלב ההוא העיניים נראו נקיות לחלוטין כלפי חוץ) ורשם טיפות מקסיטרול 4 פעמים ביום ומשחת סינטומיצין בלילה.
    במשך כמה ימים היה שיפור, אולם ביום החמישי (שבת) החל גירוד מטריף בעיניים, הופיעו בועות בסביבת העפעפיים והופיע טשטוש בראייה.
    שיערתי שייתכן שיש תגובה אלרגית, ובמשך כ-24 שעות לא השתמשתי בטיפות ובמשחה וחזרתי לרופא העיניים. הוא אמר להמשיך עם הסינטומיצין עוד כשבוע ובמקום המקסטירול רשם רפרש טירס למשך חודש.

עשיתי כדבריו, אבל למיטב הבנתי הרפרש טירס הן רק ללחות, ובינתיים המצב רק נהיה יותר גרוע. העיניים אדומות, מגרדות, דומעות והכי גרוע - הראייה הטשטשה במידה ניכרת.
    האם להמשיך בטיפול ולקוות לטוב? מה הסיבות לטשטוש הראייה? אני יודעת שזו יכולה להיות תופעת לוואי גם של הטיפול וגם של הדלקת, אבל האם הראייה תחזור לקדמותה כשתחלוף (הלוואי) הדלקת? האם עלולה להישאר פגיעה קבועה בראייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עיניים

הוספת תגובה

• דלקת עיניים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    12/11/2012

לחוות דעת צריך בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו התנפחו לי גם העפעפיים וגם

תמרה
    13/11/2012

התנפח מאוד האזור שמתחת לעין שמאל.
    אני לא יודעת אם זו תגובה לסינטומיצין או חלק מהדלקת.

לא הצלחתי להשיג תור אצל רופא טוב (עוד חצי שנה כבר יהיה מאוחר מדי) ואני מאוד לחוצה ומיואשת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו התנפחו לי גם העפעפיים וגם - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    13/11/2012

את יכולה להגיע גם אליי . או למי שאת רוצה . נפיחות בעפעפיים זה חלק מדלקת לרוב או תגובה אלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך.

תמרה
    15/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו