מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובל אני חיבת את עזרתךחן05/03/2008
לפני כחצי שנה קיבלתי מכה מאוד חזקה בעין,כתוצאה מכך ניגשתי למיון אחרי שלא יכולתי כמעט לפתוח את העין עקב כאבים חדים במיוחד (בדומה לחתיכת זכוכית המטיילת בגלגל העין נאמר לי ע"י מומחית קרנית בביהח סורסקי שיש לי קרעים בעין איני זוכרת אם הקרעים בקרנית או אם ברשתית. והכאבים שאני מרגישה פתאום באמצע הלילה זה מכיון שהעין מתיבשת באמצע הלילה ופתאום היא זזה אז זה כואב ולכן אני שמה משחה שומנית בעין על מנת ליצור חיכוך.איני זוכרת אם הקרעים בקרנית או אם ברשתית.
הדבר מאוד מפריע אני מתעוררת באמצע הלילה מס פעמים לכאבים מאוד חדים,לא מצליחה לפתוח את העין והדבר היחידי שמרגיע את הכאב זה הסינטומיצין המשחה שאני שמה וקשה לי לשים אותה שהעין לא נפתחת.
אין לי שינה בלילות, אני לא יכולה להרים את הראש בבוקר כיוון שהשמש מכאיבה לי קשה לעין להפתח,הענין מאוד מאוד רגיש.
הרופאה ייעצה לי על מס ניתוחים (קילוף,דיקור,לייזר,שאף אחד מהם לא מבטיח החלמה) שאני ממש לא ששה לעשותם.
אודה לכל תשובה פתרון ייעוץ שאוכל לקבל כדי להפסיק את הסיוט הזה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ06/03/2008מה שיש לך זו פגיעה באפיתל הקרנית (בהצמדת השכבה השטחית של הקרנית לשאר הקרנית ) . הטיפולים האפשריים קילוף השכבה ומתן זמן להתחדשותה (4 ימים) או טיפול לייזר דומה להסרת משקפיים באם זה לא יעזור. בעייתך ניתנת לטיפול ובהצלחה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?