יובל אני חיבת את עזרתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובל אני חיבת את עזרתך
    חן
    05/03/2008

לפני כחצי שנה קיבלתי מכה מאוד חזקה בעין,כתוצאה מכך ניגשתי למיון אחרי שלא יכולתי כמעט לפתוח את העין עקב כאבים חדים במיוחד (בדומה לחתיכת זכוכית המטיילת בגלגל העין נאמר לי ע"י מומחית קרנית בביהח סורסקי שיש לי קרעים בעין איני זוכרת אם הקרעים בקרנית או אם ברשתית. והכאבים שאני מרגישה פתאום באמצע הלילה זה מכיון שהעין מתיבשת באמצע הלילה ופתאום היא זזה אז זה כואב ולכן אני שמה משחה שומנית בעין על מנת ליצור חיכוך.איני זוכרת אם הקרעים בקרנית או אם ברשתית.

הדבר מאוד מפריע אני מתעוררת באמצע הלילה מס פעמים לכאבים מאוד חדים,לא מצליחה לפתוח את העין והדבר היחידי שמרגיע את הכאב זה הסינטומיצין המשחה שאני שמה וקשה לי לשים אותה שהעין לא נפתחת.

אין לי שינה בלילות, אני לא יכולה להרים את הראש בבוקר כיוון שהשמש מכאיבה לי קשה לעין להפתח,הענין מאוד מאוד רגיש.

הרופאה ייעצה לי על מס ניתוחים (קילוף,דיקור,לייזר,שאף אחד מהם לא מבטיח החלמה) שאני ממש לא ששה לעשותם.

אודה לכל תשובה פתרון ייעוץ שאוכל לקבל כדי להפסיק את הסיוט הזה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובל אני חיבת את עזרתך

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    06/03/2008

מה שיש לך זו פגיעה באפיתל הקרנית (בהצמדת השכבה השטחית של הקרנית לשאר הקרנית ) . הטיפולים האפשריים קילוף השכבה ומתן זמן להתחדשותה (4 ימים) או טיפול לייזר דומה להסרת משקפיים באם זה לא יעזור. בעייתך ניתנת לטיפול ובהצלחה מרובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו