מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים דומעות בשמשאריק16/12/2012
שלום,
כבר די הרבה זמן שאני סובל מהתופעה הזו,
אין לי בעיות ראיה, וחוץ מבשמש אין לי שום כאבים או בעיות בעיניים.
מה שקורה זה שבשמש חזקה יחסית, אני פשוט לא יכול לפתוח את העיניים. זה מגיע למצב של מן כאב כזה מעצבן, והן פשוט מתמלאות בדמעות. אני מגיע למצב שאני הולך ברחוב עם עיניים מכוסות כי אני פשוט לא יכול לפתוח אותן. אם אני שם משקפי שמש זה כמובן עוזר, אבל לפעמים שוכחים או לפעמים פתאום יוצאת שמש ואני ניהיה עיוור. חשוב לי לציין שזה לא קורה כל הזמן בשמש, אלא כשיש שמש חזקה (בעיקר בקיץ).
כמו שאמרתי אין לי בעיות ראיה, ואני לא מרגיש כאבים בעיניים חוץ מבשמש כך שאני באמת מבולבל.
מה זה יכול להיות?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים דומעות בשמש - תגובה
ד``ר יורם שוחט17/12/2012אנשים רבים רגישים לשמש ומתקשים לתפקד ללא משקפי שמש. משקפי שמש מומלצים באופן כללי, כדי להגן על העיניים מהקרינה האולטרה סגולה, גם למי שלא חש רגישות לשמש. ממליץ בכל מקרה לפנות לרופא עיניים לבדוק האם יש ממצא היכול להסביר הרגישות והאם אפשר להקל על הרגישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?