קושי בעבודה מול מחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בעבודה מול מחשב
    נמרוד
    17/12/2012

שלום שמי נמרוד ואני סטודנט לרפואה בן 30.
    מזה מספר שנים מאז התחלתי את לימודי באוניברסיטה יש לי קושי בעבודה מול מחשב וכן גם בקריאה מדף. כילד היו לי מספר + 4.5 בשתי העיניים והיום המספר שלי הוא 2.25 עין ימין ו 0.25 עין שמאל (ע"י הרחבת אישונים). עברתי מספר רופאי עיניים ואופטומטריסטים - בין היתר תרגולי עיניים אצל רוברט לדרמן שלא הועילו והתאמת משקפי מולטיפוקל עם תוספת לקרוב +2 שנותנים מענה חלקי בלבד לבעיה. בנוסף בבדיקה אופטומטריסטית יש convergence excess עם ac/a ratio 6/1. אציין כי לאחר עבודה קצרה מול המחשב אני סובל מעייפות בעיניים, צריבה בעיניים וכאבי ראש פרונטליים. השאלה שלי היא האם פתרון ניתוחי לבעיית ההתכנסות שלי עומד בכלל על הפרק?? האם אפשר לנתח כמו ניתוח פזילה?

תודה מראש,

נמרוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בעבודה מול מחשב

הוספת תגובה

• קושי בעבודה מול מחשב - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    17/12/2012

מי שמטפל בסוג זה של בעיות הם רופאי העיניים המתמחים בטיפול בילדים. אנא הפנה שאלתך לפורום מחלות עיניים בילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו