מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בעבודה מול מחשבנמרוד17/12/2012
שלום שמי נמרוד ואני סטודנט לרפואה בן 30.
מזה מספר שנים מאז התחלתי את לימודי באוניברסיטה יש לי קושי בעבודה מול מחשב וכן גם בקריאה מדף. כילד היו לי מספר + 4.5 בשתי העיניים והיום המספר שלי הוא 2.25 עין ימין ו 0.25 עין שמאל (ע"י הרחבת אישונים). עברתי מספר רופאי עיניים ואופטומטריסטים - בין היתר תרגולי עיניים אצל רוברט לדרמן שלא הועילו והתאמת משקפי מולטיפוקל עם תוספת לקרוב +2 שנותנים מענה חלקי בלבד לבעיה. בנוסף בבדיקה אופטומטריסטית יש convergence excess עם ac/a ratio 6/1. אציין כי לאחר עבודה קצרה מול המחשב אני סובל מעייפות בעיניים, צריבה בעיניים וכאבי ראש פרונטליים. השאלה שלי היא האם פתרון ניתוחי לבעיית ההתכנסות שלי עומד בכלל על הפרק?? האם אפשר לנתח כמו ניתוח פזילה?
תודה מראש,
נמרוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בעבודה מול מחשב - תגובה
ד``ר יורם שוחט17/12/2012מי שמטפל בסוג זה של בעיות הם רופאי העיניים המתמחים בטיפול בילדים. אנא הפנה שאלתך לפורום מחלות עיניים בילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?