עיין עצלה עים היפרדות של ג'ל מגלגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיין עצלה עים היפרדות של ג'ל מגלגל
    ליליאן
    16/05/2007

ד'ר שלום.
    בעיקבות ניתוח לייזר שעשיתי לפני כשבע שנים בעיין עצלה .
    אני מתחילה לאבד את הראייה .ובנוסף לזה לפני כשנתיים החל תהליך של היפרדות הרישתית .אני מבקשת עזרה ואים ייש פתרון אפילו ניתוח
    אנא בבקשה תעזור לי

תודה מראש ליליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    16/05/2007

הירידה בראייה לא נובעת כנראה מהניתח להסרת משקפיים. אין תהליך של היפרדות רשתית שנמשך שנתיים או שיש היפרדות או שאין. את צריכה בדחיפות לפנות לרופא עיניים לביצוע הרחבת אישונים ובדיקת קרקעיות העיניים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליליאן

ליליאן
    17/05/2007

ד''ר תודה על הייעוץ אבל עדיין אני מחפשת פיתרון להצלת העיין מעיוורן
    ואני מאוד מוטרדת מהתהליך המהיר של הדרדרות הראיה בעיין ימין.
    כפי שציינת זה לא היפרדות של העיין אלא כמו שהרופש הסביר לי הג''ל שמחבר את גלגל העיין יצא ובעיקבות זה אני יכולה גם להיכנס לתהליך של ההיפרדות .כמו כן יש לי מין זבוב כזה בעיין שמטייל בתוך העיין .
    ד''ר אולי אני לא מסבירה נכון את הבעיה אבל תאמין לי שהלכתי למיטב הרופאים בארץ .ולאף אחד איין פיתרון לבעייה שלי .
    והנה אני קוראת באתר על ניתוח שבוצע לבחור שאיבד את הראיה עקב חומרים כימים לפני הרבה שנים והיום הוא רואה אז אולי גם לבעיה שלי יש תקנה?
    . שוב תודה ליליאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד"ר דומניץ
    21/05/2007

תיתכן טכנולוגיה בקרוב להוריד את הזבובים שאת רואה מהעיניים. אל תחששי מה שקורה לך הוא תופעה טבעית ובמיעוט מבוטל מהמקרים מסכן את הראייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו