עפעפיים אדמומיות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים אדמומיות..
    קליה פנינה
    04/02/2013

ב5 השנים האחרונות איכות השינה שלי ירדה ונראה לי שזו הסיבה לאדמומיות העפעפיים. רופא העיניים לא התרגש מזה וחשב שזה אולי התרחבות טבעית של כלי דם... (לרוב אני כבר ישנה יותר טוב אך עדיין יש לילות עם שינה מועטה) אין לי דלקות העיניים בריאות, זה רק לא אסטטי.
    מה ניתן לעשות?
    בתודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעפיים אדמומיות..

הוספת תגובה

• עפעפיים אדמומיות.. - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    05/02/2013

קרוב לודאי מדובר בדלקת עפעפיים. יתכן שיש גם יובש. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה. יש טיפול למצבים אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת...

קליה פנינה
    05/02/2013

תודה לך,
    רופא העיניים טוען שאין לי דלקת ובכ"ז העפעפיים אדומומיים... יש דרך להרגיע את האדמויות, עם תה קמומיל? או יש משהו יותר רפואי?
    קליה פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת... - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    07/02/2013

דלקת עפעפיים היא מצב שונה מדלקת עיניים. ישנם תכשירים וטכניקות לטיפול בדלקת עפעפיים. על הטיפול יוחלט על פי ממצאי הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו