מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות שחורות בעיןטלי13/02/2013
אני בת 60 לפני חמישה שבועות עברתי ניתוח להסרת קטארט שבועים אחרי הניתוח הופיעו לי נקודות שחורות שרצות לי בתוך ההעין וזה ממש מפריע פניתי לרופא המנתך והוא הסביר לי שזה מען ז'יל שנמצא בעין ואין מה לעשות פשוט לתת למוח להתרגל לזה זה נשמע לי מעוד מוזר וגם קשה להתרגל משום שזה ממש מציק שאלתי האם באמת אין מה לעשות הרי הלכתי לניתוח לשפר ראיה ולא לקלקל יותר מה הסיבה וממה נגרם הנזק
הששמח לקבל תשובה ממך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות בעין - תגובה
ד''ר יובל דומניץ13/02/2013מדובר בשינויים בנוזל העין יש לבדוק שאין בעיות ברשתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות שחורות המשך שאלה
טלי13/02/2013תודה על התשובה המהירה נקודות שחורות
עדין אין בעיה ברשתית לדברי הרופא אבל צריך להתיחס לשינוים שאלתי עם כרגע יש איזה שהוא טיפול למנוע או לשפר את המצב
השמח עם תענה לי שוב מאוד מוטרדת מהענין כי גם בעין השניה יש לי את הנקודות אבל זה כבר למעלה משנה ולא בגלל טיפול כלשהו
הנזק בשניה הלא מנותחת קטנים יותר ובכל זאת מציק
תודה מצפה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?