מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת עינייםאליאן09/03/2013
דר' שלום רב ותודה מראש,
יש לי שאלה דחופה ואודה לך מאד.
הלכתי לרופא תעסוקתי בגלל סיבה אחרת. הוא אמר שרוצה לבדוק אותי. בהתחלה לא הבנתי. הוא בדק לחץ דם ואז לקח פנס ורצה להאיר את העיניים. סירבתי ואז לפתע לקח את 2 כפות הידיים שלו שם לי על העיניים אמר לי בלי פנס (הייתי בשוק באותו רגע) פתח ביד אחד את האצבעות ואמר לי להסתכל לפלורוסנט. אחר כך עם היד השניה.
אני לא מבינה מה פשר הבדיקה הזו. אך כעבור יומיים יש לי מן הרגשה שאני רואה מעורפל ולא טוב. נהיה לי כאבי תופת בעיניים ובראש. ניגשתי לרופאה כללית שאמרה שכנראה זה סינוסיטיס קיבלתי אנטיביוטיקה והתחיל לעבור.
שאלתי הדחופה. האם מבדיקה כזו יכול להיגרם נזק למרות שלי אישית לא נראה. אבל אני ממש פוחדת וזה מדיר שינה מעיני.
מוזר ותמוה בדיקה כזו ולא מרופא עיניים.
תודה רבה לך על תשובתך הכנה.
בברכה, אליאן המודאגת מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת עיניים - תגובה
ד``ר יורם שוחט09/03/20131. הרופא בדק את תגובת האישונים שלך לאור. אין כל דבר תמוה בבדיקה וכל רופא יכול לבצע אותה.
2. בדיקה כזאת לא יכולה לגרום כל נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?