הבזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבזקים
    סיגלית
    21/03/2013

בת 63.
    בעבר היו לי הבזקי אור בעין שמאל. הלכתי לרופא עיניים שעשה לי בדיקה יסודית ולא מצא כלום, ואכן העניין עבר. לאחר כשנה שוב ראיתי הבזקים ושוב נעשתה לי בדיקה יסודית שלא העלתה דבר. היום כארבע חודשים אחרי הבדיקה אני רואה הבזק אור בעין ימין הפעם. ההבזק הוא בצד החיצוני של העין ,כמו כן רואה ביום באותו מקום מעין זבובים.
    האם לחזור לבדיקה נוספת או להמתין קצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבזקים

הוספת תגובה

• הבזקים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/03/2013

כל שינוי במצב הקיים דורש בדיקה. מכיוון שמדובר בתופעה חדשה (עין ימין) פני לרופא בדחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל

סיגלית
    23/03/2013

יש לי תור לרופא עיניים ביום שני. אבל עד אז, מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? אני מודאגת.האם קטארק בא בחשבון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    23/03/2013

התופעה נובעת משינויים בזגוגית, שהיא הג'ל שבתוך העין. הצורך בבדיקה דחופה נובע מכך שייתכן שנוצר קרע ברשתית.
    אין כל קשר לקטרקט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו