יובש בעניים שנים אחרי ניתוח לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעניים שנים אחרי ניתוח לייזר
    נועה
    18/05/2007

שלום רב ותודה!
    אני מתכננת לבצע בקרוב תיקון ראייה בלייזר. שמעתי על כמה מקרים בהם נותר יובש כרוני בעניים, כזה שלא חולף אחרי כמה חודשים. אני חוששת ממצב זה ומבקשת לשאול, האם יש שיטת מסויימת שמפחיתה סטטיסטית את הסיכויים ליובש כרוני?
    ושאלה נוספת: אני מתלבטת מטעמים כלכליים.בין שיטות לאסיק ואינטרא-לאסיק, היקר בעוד כ-4000 ש"ח. האם לדעתך השקעת הסכום הזה שווה - האם האינטרא-לאסיק יותר בטוח ומפחית סיכונים בגלל שהוא כולו ממוחשב?

אני מודה לך מאוד!

נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד"ר דומניץ
    21/05/2007

יובש כרוני בעיניים הוא נדיר אך קיים אחרי ניתוח הסרת משקפיים בלייזר יותר שכיח בשיטה עם החיתוך (לאסיק) מ PRK. ברוב המקרים חולף אחרי מספר חודשים ספורים.

אינטרה לאסיק מביאים לאותם תוצאות 6 חודשים לאחר ניתוח יש עבודות שהתפרסמו בנידון. באינטרהלאסיק הסיכוי לקרע מתלה או יצירת מתלה דק פחותות מלאסיק. בידיים של מנתח מיומן התוצאות דומות איכותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

נועה
    21/05/2007

תודה רבה על התשובה! אמרת שהסבירות ליובש כרוני לאחר PRK פחותה מאשר בלאסיק\אינטרלאסיק ואני מבקשת לדעת פחות או יותר את הסבירות (בהתחשב בכך שהמנתח והמכון מיקצועיים) וכך להחליט אם שווה לי לסבול את הכאבים של PRK (כשיש לי יובש בעניים, למשל בנסיעה עם רוח, אני מאוד סובלת מזה)
    תודה וחג שמח :-)
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    26/05/2007

הסבירות פחותה יותר משמעותית בPRK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו