מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בעניים שנים אחרי ניתוח לייזרנועה18/05/2007
שלום רב ותודה!
אני מתכננת לבצע בקרוב תיקון ראייה בלייזר. שמעתי על כמה מקרים בהם נותר יובש כרוני בעניים, כזה שלא חולף אחרי כמה חודשים. אני חוששת ממצב זה ומבקשת לשאול, האם יש שיטת מסויימת שמפחיתה סטטיסטית את הסיכויים ליובש כרוני?
ושאלה נוספת: אני מתלבטת מטעמים כלכליים.בין שיטות לאסיק ואינטרא-לאסיק, היקר בעוד כ-4000 ש"ח. האם לדעתך השקעת הסכום הזה שווה - האם האינטרא-לאסיק יותר בטוח ומפחית סיכונים בגלל שהוא כולו ממוחשב?
אני מודה לך מאוד!
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד"ר דומניץ21/05/2007יובש כרוני בעיניים הוא נדיר אך קיים אחרי ניתוח הסרת משקפיים בלייזר יותר שכיח בשיטה עם החיתוך (לאסיק) מ PRK. ברוב המקרים חולף אחרי מספר חודשים ספורים.
אינטרה לאסיק מביאים לאותם תוצאות 6 חודשים לאחר ניתוח יש עבודות שהתפרסמו בנידון. באינטרהלאסיק הסיכוי לקרע מתלה או יצירת מתלה דק פחותות מלאסיק. בידיים של מנתח מיומן התוצאות דומות איכותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
נועה21/05/2007תודה רבה על התשובה! אמרת שהסבירות ליובש כרוני לאחר PRK פחותה מאשר בלאסיק\אינטרלאסיק ואני מבקשת לדעת פחות או יותר את הסבירות (בהתחשב בכך שהמנתח והמכון מיקצועיים) וכך להחליט אם שווה לי לסבול את הכאבים של PRK (כשיש לי יובש בעניים, למשל בנסיעה עם רוח, אני מאוד סובלת מזה)
תודה וחג שמח :-)
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ26/05/2007הסבירות פחותה יותר משמעותית בPRK
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?