אופטיליסט לדלקת עיניים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופטיליסט לדלקת עיניים ?
    אדי
    24/05/2013

יש לי זיהום לא חמור בעין שמאל - תחושת אי נוחות ומעט נפיחות אין מוגלה ( יש לציין שיש לי קוצר ראיה גבוה -15 מרכיב עדשות מגע ועברתי בעבר ניתוחי ליזר בשל היפרדות רשתית - מלבד העובדה שברגע שאבחנתי שיש לי דלקת איני מרכיב עוד עדשות עד חלוף הזיהום ביקשתי טלפונית מרופאת המשפחה טיפות לזיהום קל וקיבלתי אופטיליסט - בעלון מצויין שהתרופה אינה מיועדת לזיהום בעין - האם בכ"ז עלי להשתמש בה ? האם השימוש בה עלול לגרום לנזק או שבמקרה הכי גרוע אינו יעזור אך לא יזיק ? על איזה טיפות הייתם ממליים לי לקחת ? אילו טיפולים נוספים ידועים לכם שאפקטיבים ? קראתי שלשפשף שום על האיזור נפוח מחוץ לעעין עוזר .. האם זה נכון או שעלול להזיק ובנוסף אילו טיפולים יותר סחמטיים ידועים לכם לטיפול בזיהום קל בעין ? בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופטיליסט לדלקת עיניים ?

הוספת תגובה

• אופטיליסט לדלקת עיניים ? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    24/05/2013

1. "תחושת אי נוחות ומעט נפיחות אין מוגלה" לא בהכרח מעידה על זיהום, וייתכנו סיבות אחרות.

2. טיפות אופטילסט לא מיועדות לטיפול בזיהום. אלה טיפות לאלרגיה.

3. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה. פנה לרופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו