מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואה מטושטש לאחרונה - קשור לבריכהדוד10/06/2013
שלום רב. קוראים לי דוד ואני בן 16 מנהריה. אני שוחה הרבה ולאחרונה שלבתי גם תרגילים בשחייה בבריכה ללא משקפת. כבר תקופה שאני עושה את זה ובזמן האחרון אני מרגיש כאילו אני רואה מטושטש ומאבד פוקוס מהר.
בנוסף, לפני כשבוע עברתי בדיקת ראיה במיונים של הצבא וכתבו לי שם 6/6 בעין אחת ו6/6 - 1 בעין השנייה, עין שמאל. הבעיה היא שאני מרגיש שאני רואה פחות טוב מאז (אתמול שחיתי שוב בלי משקפת ומאז אני מרגיש חסר פוקוס).
עשיתי היום בדיקת ראיה באנטרנט (בוואלה) והיה כתוב לי שם שהראיה שלי מוגבלת. יכול להיות שהראיה שלי ניזוקה כל כך בזמן כה קצר? או שהדבר זמני? אני מפחד שמי הבריכה הזיקו לי לעיניים ועשו נזק בלתי הפיך. אחרת אין לי הסבר איך קרה שלפני שבוע עברתי בהצלחה והיום אני מקבל תוצאות לא טובות בבדיקות באנטרנט ומרגיש חסר פוקוס.
אגב, מה אומרת בעצם ההבחנה 6/6 - 1? האם זה אומר שהכל תקין ואין צורך במשקפיים?
תודה מראש על כל תשובה והמשך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואה מטושטש לאחרונה - קשור לבריכה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ13/06/2013צריך בדיקת עיניים לאבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תן לי לתקן את השאלה שלי ד"ר
דוד16/06/2013השאלה שלי בעצם היא אם זה סביר שהראיה שלי תדרדר בזמן כה קצר? כלומר שיום אחד אני מוציא בבדיקה 6/6 וכמה ימים אחר כך הראיה שלי כבר לא מושלמת?
עוד שאלה ברשותך היא כזאת, שמתי משקפים של חבר עם מספר 0.75, עכשיו אני רואה בה פחות או יותר אותו הדבר. הצבעים משום מה קצת יותר בהירים אבל אני רואה איתה אותו דבר. האם זה אומר משהו על הראייה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תן לי לתקן את השאלה שלי ד"ר - תגובה
ד''ר יובל דומניץ16/06/2013צריך בדיקת עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?