רואה מטושטש לאחרונה - קשור לבריכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואה מטושטש לאחרונה - קשור לבריכה
    דוד
    10/06/2013

שלום רב. קוראים לי דוד ואני בן 16 מנהריה. אני שוחה הרבה ולאחרונה שלבתי גם תרגילים בשחייה בבריכה ללא משקפת. כבר תקופה שאני עושה את זה ובזמן האחרון אני מרגיש כאילו אני רואה מטושטש ומאבד פוקוס מהר.
    בנוסף, לפני כשבוע עברתי בדיקת ראיה במיונים של הצבא וכתבו לי שם 6/6 בעין אחת ו6/6 - 1 בעין השנייה, עין שמאל. הבעיה היא שאני מרגיש שאני רואה פחות טוב מאז (אתמול שחיתי שוב בלי משקפת ומאז אני מרגיש חסר פוקוס).
    עשיתי היום בדיקת ראיה באנטרנט (בוואלה) והיה כתוב לי שם שהראיה שלי מוגבלת. יכול להיות שהראיה שלי ניזוקה כל כך בזמן כה קצר? או שהדבר זמני? אני מפחד שמי הבריכה הזיקו לי לעיניים ועשו נזק בלתי הפיך. אחרת אין לי הסבר איך קרה שלפני שבוע עברתי בהצלחה והיום אני מקבל תוצאות לא טובות בבדיקות באנטרנט ומרגיש חסר פוקוס.
    אגב, מה אומרת בעצם ההבחנה 6/6 - 1? האם זה אומר שהכל תקין ואין צורך במשקפיים?

תודה מראש על כל תשובה והמשך שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רואה מטושטש לאחרונה - קשור לבריכה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    13/06/2013

צריך בדיקת עיניים לאבחנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תן לי לתקן את השאלה שלי ד"ר

דוד
    16/06/2013

השאלה שלי בעצם היא אם זה סביר שהראיה שלי תדרדר בזמן כה קצר? כלומר שיום אחד אני מוציא בבדיקה 6/6 וכמה ימים אחר כך הראיה שלי כבר לא מושלמת?

עוד שאלה ברשותך היא כזאת, שמתי משקפים של חבר עם מספר 0.75, עכשיו אני רואה בה פחות או יותר אותו הדבר. הצבעים משום מה קצת יותר בהירים אבל אני רואה איתה אותו דבר. האם זה אומר משהו על הראייה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תן לי לתקן את השאלה שלי ד"ר - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    16/06/2013

צריך בדיקת עיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו