משהו מוזר בראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר בראייה
    ליאור
    11/06/2013

הי אני בת 20 וזה כמעט עשור יש לי בעיה מוזרה בעיניים. חשוב לציין שהיתי אצל רופא עינים שלא הבין בכלל על מה אני מדברת, בדק את עיני עם הרחבת אישונים, בדיקת עצב ראייה ואמר שמבחינתו העינים שלי בסדר גמור.
    יש לי משהו מוזר בשדה ראייה, קשה לי להסביר את זה אבל אעשה זאת הכי טוב שאני יכולה.
    במבט כאשר אני מסתכלת לדוגמה אני מבחינה כי בצדדים יש נקודה שבה אני לא רואה את הפרט, אלא את הרקע בלבד. זה מוזר מאוד מאוד. כלומר שדה ראייה חסר אבל הרקע לא חסר.
    נגיד ספר מונח על שולחן, אני רואה את השולחן ולא את הספר.
    על קיר לבן אני רואה את הנקודה הזו בתור משהו כהה שגדל קטן לפי התנועה של העין (הסתכלות לצדדים). יש לי את התופעה בשני העינים מה שמדאיג אותי מאוד.
    אני כבר המון המון שנים מיואשת, זה נראה שאף אחד לא מבין אותי, הרופא לא מבין מה אני רוצה ממנו. הוא הראה לי על פי הדגמת ראיה בבקבוק שיכול להיות עיוותים וכדומה אבל אני מאוד מודאגת...
    למדתי לחיות עם זה , זה לא מפריע לי , אבל אני כן מאוד מודאגת. איך להמשיך הלאה? מה זה יכול להיות? תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר בראייה

הוספת תגובה

• משהו מוזר בראייה - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    13/06/2013

צריך חוות דעת נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו מוזר בראייה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    13/06/2013

האם עשית בדיקה של שדה הראיה?
    מציע התייעצות עם נוירו-אופטלמולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RE

עדי
    03/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו