מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נצנוצים בעיניים אחרי בהיה במסך123/06/2013
בעין שמאל יש לי floaters די גדולים שמתעקשים להישאר בשדה הראייה. הלכתי לרופא עיניים, והוא בדק את הרשתית (בלי טיפות להרחבת האישונים), והיא בסדר (בשתי העיניים). הבעיה שהופיעו לי בערך ארבע פעמים בחודשיים האחרונים מין נקודות אור בוהקות שזזות לאורך שדה הראייה (בסביבות מרכז שדה הראייה) ומשאירים מן שובל בוהק (לא הfloaters). זה נמשך שתי שניות, ונעלם. זה קרה עד עכשיו רק כשהסתכלתי על מסך מחשב, וכשהיה רקע לבן. אני לא יודע אם זה משהו ברשתית, או האור שפשוט חודר דרך כלי דם או משהו וגורם לזה להראות כמשהו בוהק שזורם לאורך הראייה.
אני מפחד מאוד, אבל התור הכי קרוב לרופא הוא בחודש הבא. מה עלי לעשות? האם במקום זה ללכת לאופטמטריסט זמין? הוא יכול לבדוק את הרשתית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נצנוצים בעיניים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ26/06/2013רק רופא עיניים רשאי לבדוק אותך
אופטמטריסט הוא לא רופא
חייב בדיקת רופא עיניים מיידי להגיע דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנצנוצים
דיאנה30/05/2016גם אצלי יש את התופעה עם האור!!! וזה קורה רק כשאני מסתכלת על משהו לבן כמו קיר או מסך מחשב! אני בת 20 ואין לי שום בעיות או משקפיים, לפעמים יש לי גם ניצוצות לשניה של אור בצבע אולטרא כחול כזה ... מחכה לתור לרופא אבל לא מצאתי בינתיים שום דבר על התופעה , בנוסף יש גם כמו מין צורות קטנות שקופות כאלה שנעלמות אחאי כמה שניות... גילית מה זה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנצנוצים
דיאנה30/05/2016גם אצלי יש את התופעה עם האור!!! וזה קורה רק כשאני מסתכלת על משהו לבן כמו קיר או מסך מחשב! אני בת 20 ואין לי שום בעיות או משקפיים, לפעמים יש לי גם ניצוצות לשניה של אור בצבע אולטרא כחול כזה ... מחכה לתור לרופא אבל לא מצאתי בינתיים שום דבר על התופעה , בנוסף יש גם כמו מין צורות קטנות שקופות כאלה שנעלמות אחאי כמה שניות... גילית מה זה ??? יש גם חוסר ברזל אולי משהו שקשור לזרימת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?