נצנוצים בעיניים אחרי בהיה במסך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נצנוצים בעיניים אחרי בהיה במסך
    1
    23/06/2013

בעין שמאל יש לי floaters די גדולים שמתעקשים להישאר בשדה הראייה. הלכתי לרופא עיניים, והוא בדק את הרשתית (בלי טיפות להרחבת האישונים), והיא בסדר (בשתי העיניים). הבעיה שהופיעו לי בערך ארבע פעמים בחודשיים האחרונים מין נקודות אור בוהקות שזזות לאורך שדה הראייה (בסביבות מרכז שדה הראייה) ומשאירים מן שובל בוהק (לא הfloaters). זה נמשך שתי שניות, ונעלם. זה קרה עד עכשיו רק כשהסתכלתי על מסך מחשב, וכשהיה רקע לבן. אני לא יודע אם זה משהו ברשתית, או האור שפשוט חודר דרך כלי דם או משהו וגורם לזה להראות כמשהו בוהק שזורם לאורך הראייה.

אני מפחד מאוד, אבל התור הכי קרוב לרופא הוא בחודש הבא. מה עלי לעשות? האם במקום זה ללכת לאופטמטריסט זמין? הוא יכול לבדוק את הרשתית?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נצנוצים בעיניים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    26/06/2013

רק רופא עיניים רשאי לבדוק אותך
    אופטמטריסט הוא לא רופא
    חייב בדיקת רופא עיניים מיידי להגיע דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נצנוצים

דיאנה
    30/05/2016

גם אצלי יש את התופעה עם האור!!! וזה קורה רק כשאני מסתכלת על משהו לבן כמו קיר או מסך מחשב! אני בת 20 ואין לי שום בעיות או משקפיים, לפעמים יש לי גם ניצוצות לשניה של אור בצבע אולטרא כחול כזה ... מחכה לתור לרופא אבל לא מצאתי בינתיים שום דבר על התופעה , בנוסף יש גם כמו מין צורות קטנות שקופות כאלה שנעלמות אחאי כמה שניות... גילית מה זה ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נצנוצים

דיאנה
    30/05/2016

גם אצלי יש את התופעה עם האור!!! וזה קורה רק כשאני מסתכלת על משהו לבן כמו קיר או מסך מחשב! אני בת 20 ואין לי שום בעיות או משקפיים, לפעמים יש לי גם ניצוצות לשניה של אור בצבע אולטרא כחול כזה ... מחכה לתור לרופא אבל לא מצאתי בינתיים שום דבר על התופעה , בנוסף יש גם כמו מין צורות קטנות שקופות כאלה שנעלמות אחאי כמה שניות... גילית מה זה ??? יש גם חוסר ברזל אולי משהו שקשור לזרימת דם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו