מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גושקי08/07/2013
שלום. לפני חצי שנה הרגשתי גוש קטנצ'יק ממש מזערי בעפעף תחתון צמוד מאוד מאוד לקו הריסים.בחודשיים האחרונים הגוש החל לרדת טיפה מקו הריסים ונהיה טיפונת יותר גדול אך הוא עדיין מאוד קטן ולא רואים אותו אלא אם מעבירים אצבע מתחת לעפעף וככה מרגישים אותו. רופא העיניים לא אמר לי בדיוק ולא הסביר לי בדיוק מה זה הגוש הזה. הוא אמר לי לשים קומפרסים חמים 2 ביום 20 דקות כל פעם ונתן משחה ואמר למרוח אותה חודש. האם זה יעבור הגוש הזה? מתי אם כן? והאם אחרי חצי שנה בכל זאת הוא יעלם ? וממה זה בא? אני אשמח לדעת יותר מה בדיוק יש לי ופרטים על הגוש הזה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש - תגובה
ד``ר יורם שוחט10/07/2013לפי הטיפול שקיבלת כנראה מדובר בשעורה.
אם זה קיים כבר חצי שנה ייתכן מאד שהטיפול שקיבלת לא יגרום להעלמות הממצא.
מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קים11/07/2013תודה ד"ר, לא מדובר בשעורה..ה"גוש" בקושי מורגש רק אם מעבירים אצבע מרגישים אותו הוא לא מציק ולא מפריע אבל קצת נלחצתי שהוא לא עובר. הרופא כאמור לא אמר במה מדובר. דרך אגב אני עם עדשות מגע 14 שנים ומאז ומתמיד הכל בסדר איתן לא מציקות לא מפריעות ועד עכשיו אני מרכיבה אותן הרופא אמר שאין בעיה, אבל אולי אתה תגיד אולי הגוש הזה קשור איכשהו לעדשות? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
ד``ר יורם שוחט11/07/2013לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)