גוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש
    קי
    08/07/2013

שלום. לפני חצי שנה הרגשתי גוש קטנצ'יק ממש מזערי בעפעף תחתון צמוד מאוד מאוד לקו הריסים.בחודשיים האחרונים הגוש החל לרדת טיפה מקו הריסים ונהיה טיפונת יותר גדול אך הוא עדיין מאוד קטן ולא רואים אותו אלא אם מעבירים אצבע מתחת לעפעף וככה מרגישים אותו. רופא העיניים לא אמר לי בדיוק ולא הסביר לי בדיוק מה זה הגוש הזה. הוא אמר לי לשים קומפרסים חמים 2 ביום 20 דקות כל פעם ונתן משחה ואמר למרוח אותה חודש. האם זה יעבור הגוש הזה? מתי אם כן? והאם אחרי חצי שנה בכל זאת הוא יעלם ? וממה זה בא? אני אשמח לדעת יותר מה בדיוק יש לי ופרטים על הגוש הזה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש

הוספת תגובה

• גוש - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    10/07/2013

לפי הטיפול שקיבלת כנראה מדובר בשעורה.
    אם זה קיים כבר חצי שנה ייתכן מאד שהטיפול שקיבלת לא יגרום להעלמות הממצא.
    מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קים
    11/07/2013

תודה ד"ר, לא מדובר בשעורה..ה"גוש" בקושי מורגש רק אם מעבירים אצבע מרגישים אותו הוא לא מציק ולא מפריע אבל קצת נלחצתי שהוא לא עובר. הרופא כאמור לא אמר במה מדובר. דרך אגב אני עם עדשות מגע 14 שנים ומאז ומתמיד הכל בסדר איתן לא מציקות לא מפריעות ועד עכשיו אני מרכיבה אותן הרופא אמר שאין בעיה, אבל אולי אתה תגיד אולי הגוש הזה קשור איכשהו לעדשות? תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    11/07/2013

לא ניתן לענות ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו