ריס בעין - האם יכול לגרום נזק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריס בעין - האם יכול לגרום נזק?
    ד``ר יורם שוחט
    29/08/2013

שלום , נכנס לי בבוקר ריס לעין והוא עלה ללמעלה של העין . האם זה מסוכן שהוא הרבה זמן בעין? זה יכול לגרום נזק?
    זה יכול לגרום לשריטה בקרנית? אם כן, השריטה הזאת עוברת לבד מעצמה? כי קראתי שהיא עוברת אחרי כמה ימים..
    אשמח לתשובה !
    בתודה , ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריס בעין - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/09/2013

ממליץ לפנות לרופא עיניים לבדוק אם הריס כלוא תחת העפעף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

תשובה
    24/01/2015

יש לי גוש ריסים מתחת לעפעף עין שמאל בצד שקרוב לאף ריס בקצה העין הרחוק מהאף וריס בצד הקרוב לאף בעין ימין זה כבר חצי שנה ככה ואני עדיין רואה
    עין שמאל ממש כואבת לי ואני לא יכולה להסתכל על דברים לבנים בלי שהיא תשרוף ואני צריכה לכסות אותה בחוץ ואני לא יכולה לשבת קרוב לקיר בכיתה
    אין לי בעיה לקרוא גם כתב קטן רק יש לי בעיה לראות מרחוק כי אני לא יכולה להתאמץ
    אל תפתח עיניים במים אל תגע בזה ואל תשים כלום בלי רופא ואל תתן לאף אחד לנשוף על העין רק רופא עיניים יוכל להרדים ולהוציא איכשהו לא הלכתי עדיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו