עיניים שורפות וכואבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים שורפות וכואבות
    נילי
    03/09/2013

היי,
    אני בתקופה מאוד לחוצה בלימודים ויוצא שאני יושבת הרבה מול המחשב בכתיבת עבודות. בשבועיים האחרונים העיניים כואבות לי מאוד- שילוב של כאב לוחץ עם תחושה שורפת.
    ניסיתי לשים טיפות והן לא ממש עוזרות... איזה עוד אופציות יש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניים שורפות וכואבות

הוספת תגובה

• עיניים שורפות וכואבות - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    04/09/2013

יתכן שמדובר ביובש, אך יתכנו סיבות נוספות. ממליץ לפנות לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש טיפול טבעי

הדר
    06/09/2013

גם אני כל תקופת המבחנים האחרונה הייתי יושבת שעות על גבי שעות מול המחשב ובסוף היום העיניים שלי היו צורבות ואדומות מאוד. חברה מהלימודים המליצה לי על תוסף תזונה לוטאין של סולגאר שהוא תוסף תזונה ששומר ספציפית על בריאות העיניים. נסי גם להפחית את התאורה מהמסך. תאורה גבוהה מדי גורמת לגירוי חזק יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אחרי נסיון של יותר משבוע..

נילי
    16/09/2013

של טיפול שמשלב משחה יחד עם טיפות כמו שרשם לי הרופא אני באמת לא רואה שיפור משמעותי. כנראה שהבעיה היא לא חיצונית כי ברוב הזמן הלחץ בעיניים מלווה גם בכאבי ראש. אברר באמת לגבי התוסף הטבעי ואקח הפניה לבדיקות קצת יותר מקיפות.. תודה רבה לכולם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו