מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים שורפות וכואבותנילי03/09/2013
היי,
אני בתקופה מאוד לחוצה בלימודים ויוצא שאני יושבת הרבה מול המחשב בכתיבת עבודות. בשבועיים האחרונים העיניים כואבות לי מאוד- שילוב של כאב לוחץ עם תחושה שורפת.
ניסיתי לשים טיפות והן לא ממש עוזרות... איזה עוד אופציות יש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים שורפות וכואבות - תגובה
ד``ר יורם שוחט04/09/2013יתכן שמדובר ביובש, אך יתכנו סיבות נוספות. ממליץ לפנות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול טבעי
הדר06/09/2013גם אני כל תקופת המבחנים האחרונה הייתי יושבת שעות על גבי שעות מול המחשב ובסוף היום העיניים שלי היו צורבות ואדומות מאוד. חברה מהלימודים המליצה לי על תוסף תזונה לוטאין של סולגאר שהוא תוסף תזונה ששומר ספציפית על בריאות העיניים. נסי גם להפחית את התאורה מהמסך. תאורה גבוהה מדי גורמת לגירוי חזק יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אחרי נסיון של יותר משבוע..
נילי16/09/2013של טיפול שמשלב משחה יחד עם טיפות כמו שרשם לי הרופא אני באמת לא רואה שיפור משמעותי. כנראה שהבעיה היא לא חיצונית כי ברוב הזמן הלחץ בעיניים מלווה גם בכאבי ראש. אברר באמת לגבי התוסף הטבעי ואקח הפניה לבדיקות קצת יותר מקיפות.. תודה רבה לכולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?