קרע ברשתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע ברשתית
    מיכל
    21/05/2007

לפני מספר חודשים אובחן אצלי קרע ברשתית ועברתי ניתוח איחוי באיכילוב. העבודה שלי מחייבת קריאה מרובה ועבודה מול מחשב, אני פוחדת שאני מחמירה את המצב אבל אין לי ממש מה לעשות נגד זה. תוכל בבקשה להסביר לי ממה קרע ברשתית נוצר ומה אני יכולה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב בהתחשב במגבלות כתוצאה מהעבודה שלי?
    תודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע ברשתית

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד"ר דומניץ
    21/05/2007

לרוב אין סיבה מוגדרת לקרע ברשתית אלא מחבלה לעין או קוצר ראייה גבוה כגורמים מקדימים. אין צורך להיכנס לפניקה.את יכולה וחייבת לתפקד רגיל . אם במקרה יופיעו תופעות של ברקים בעיניים נקודות שחורות או וילון מול עיניים יש לפנות לרופא מיידית. פרט לכך אין לך הגבלות ותפקדי נורמלית בלי חשש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע ברשתית+מאמץ גופני

שרה
    15/02/2012

שלום רב
    היה לי קרע ברשתית לפני כחודש ועברתי טיפול בלייזר. האם אפשר לחזור לפעילות ספורט של חיטוב ועיצוב? מה לגבי השימוש במחשב? יש לי 'וילון 'מול העין.
    אשמח לקבל תשובה
    שרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו