חייבת ייעוץ דחוף...בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת ייעוץ דחוף...בבקשה תעזרו לי
    דנה
    29/03/2008

שלום רב
    אני בת 26 בילדותי עברתי ניתוח פזילה בעיניים(יש לי גם צילינדר),כרגע המצב בהרבה יותר טוב אך אני עדיין מרגישה שהעין לא ממוקמת כמו שצריך,רציתי להתייעץ לגבי שני דברים,אחד לגבי הפזילה,אני מעוניינת לנתחה שוב על מנת למקד אותה כפי שצריך.
    הייעוץ השני מדובר בניתוח לייזר,הייתי ב3 מכונים בארץ לניתוחי לייזר ונמצאתי לא מתאימה,אך אף אחד מהם לא אמר לי בוודאות מה יש לי
    אחד אמר קרנית דקה,השני אמר יש לי "מחלה" בעין שאי אפשר לעשות לייזר,והשלישי אמר שהראייה בעין ימין יותר טובה מעין שמאל בהרבה ובגלל שעין שמאל בקושי רואה אי אפשר לעשות ניתוח לייזר...
    יצאתי ממש מאוכזבת ובלי תשובות,הייתי רוצה לדעת קצת פרטים על מה כן אני אוכל לעשות, מה כן יכול לשפר לי את הראייה ולהסיר אחת ולתמיד את משקפיי...
    הבנתי שיש גם השתלות של עדשות קבועות, ואני בטוחה שעם הטכנולוגיה המתקדמת שלנו יש הרבה מיכשור ורופאים מעולים שיוכלו לעזור לי בבעיותיי...
    אשמח לפיתרון בעיותיי,וייעוץ מצידכם
    מודה לכם מקרב לבי ומהדבר שהכי יקר לי בחיים(שאוכל לראות טוב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    31/03/2008

ניתן לשפר מנח עיניים ופזילה עם ניתוח דרוש ייעוץ מומחה לפזילה . לפנות לרופא עיניים בתחום. לגבי פסילה לניתוח לא יכול לענות בלי לדעת נתונים כמיפויי קרניות מספרים . מידת פזילה אם קיימת עם עדשות מגע ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו