מינונים של טיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינונים של טיפות
    דן
    24/10/2013

שלום דוקטור,
    הרופא אבחן אצלי התחלה של דלקת במפגש בין הלחמית להיקף של הקרנית? (המפגש בין החלק הלבן של העין לצבע של העין) ונתן לי טיפול של טיפות סולפציד 6 פעמים ביום במשך שבועיים + טיפות פלרקס 4 פעמים ביום במשך 10 ימים.

דבר ראשון רציתי לדעת האם המינונים מתאימים וסבירים, אני ידוע שפלרקס זו תרופה שמכילה סטרואידים, 4 פעמים ביום במשך 10 ימים זה מינון סביר? צריך לבדוק אחרי זה לחץ תוך עיני?

שאלה שנייה, אני סטודנט ויש ימים בהם אני לומד מהבוקר עד הלילה, וההפסקות קצרות מדי בשביל לשים טיפות בהפרש של 10 דקות (בייחוד שאני צריך להספיק עוד כמה דברים) מספר פעמים ביום, האם ניתן לשים, ב-3 ימים מתוך השבוע, 2-3 טיפות (מכל סוג כמובן) ביום ובשאר הימים לשים לפי ההנחיות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינונים של טיפות

הוספת תגובה

• מינונים של טיפות - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    25/10/2013

אני נותן טיפול אחר . המינונים לפי החלטת הרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה?

דן
    25/10/2013

בוודאי שהם על פי החלטת הרופא, לכן אני שואל האם המינונים הם סבירים/נכונים?
    והאם צריך לבדוק לחץ תוך עיני או משהו כזה?

ובנוסף כפי שרשמתי, האם יש בעיה באותם ימים לשים 3/4 טיפות ולא 6?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו