סחרחורת וקושי להתרכז עם משקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת וקושי להתרכז עם משקפיים
    ליאור
    01/04/2008

שלום,

יש לי בעין אחת מספר 4, ובעין השניה מספר 6
    פעמים רבות יש לי סחרחורת ותחושה של ערפול וטשטוש כאשר אני עם משקפיים. כאשר אני מרכיב עדשות מגע התחושה נעלמת ואני מייד מרגיש ממוקד יותר. הבנתי שכשיש הבדל גדול בין העיניים עשוי להיווצר אפקט כזה. התופעה קיימת כשנתיים, מורגשת יותר באור חזק.
    השאלה שלי היא-
    1. האם יש דרך להתמודד עם זה דרך המשקפיים? למשל ע"י הקטנת מספר על חשבון חדות
    2. האם במקרה כזה עולה הכדאיות של ניתוח? לצערי אני לא יכול להרכיב עדשות לאורך זמן

תודה,
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לליאור

ד``ר יורם שוחט
    01/04/2008

אם הבעיה קיימת בהרכבת המשקפיים ולא קיימת כשאתה מרכיב עדשות מגע המסקנה ההגיונית היא שהבעייה במשקפיים. מכיוון שהתופעה קיימת מזה שנתיים, וסביר להניח שההבדל במספר בין העיניים קיים זמן רב יותר, יתכן שהבעייה בזוג הספציפי של המשקפיים. פנה לאופטומטריסט מומחה שיבדוק אם הבעיה במשקפיים. קיימים פתרונות לבעיות מסוג זה.

לגבי הכדאיות של ניתוח להסרת משקפיים רק אתה יכול להחליט. מכיוון שעם עדשות המגע ההפרעה אינה קיימת, קיימת סבירות גבוהה מאד שאחרי ניתוח לא תסבול מהתופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו