מכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה
    נדב
    07/01/2014

שלום

אני שוקל לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים, אבל מתלבט לגבי השיטה.
    במידה ואעבור לאסיק ואקבל אחר כך מכה בעין, והמתלה יזוז, האם במצב כזה אפשר להחזיר אותו למקום, או שיכול להיגרם נזק בלתי הפיך? כי בעצם זה השיקול היחיד שלי לגבי לאסיק (נמצאתי מתאים). אם אפשר כל פעם להחזיר בקלות את המתלה למקום, ללא נזק בלתי הפיך, אז אין לי בכלל התלבטות.
    ושאלה נוספת זה מה הסיכוי שתופעות כמו יובש בעיניים, או הילות/סינוורים, ראיית לילה ירודה ישארו לתמיד אחרי הניתוח? כי שמעתי על מקרים שיובש נשאר קבוע, וגם סינוורים/הילות.

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה

הוספת תגובה

• מכה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    08/01/2014

הסטת המתלה בעקבות טראומה עלולה לגרום לנזק לראיה.
    התופעות שציינת בהחלט עלולות להשאר לאורך זמן במקרים מסוימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק שיכול להיות בלתי הפיך?

נדב
    09/01/2014

הנזק כתוצאה מהסטת המתלה יכול להיות בלתי הפיך או שרופא עיניים יכול להחזיר את המתלה למקומו ללא בעיה או סיבוך של ממש? ובעצם במה זה שונה לעומת עין לא מנותחת שמקבלת מכה חזקה?

בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק שיכול להיות בלתי הפיך? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    12/01/2014

סיבוכים אפשריים לאחר הסטה של המתלה: זהום, קפלים במתלה, הצטלקות, עכירות, צמיחת תאים מתחת למתלה. סבוכים כאלה עלולים לגרום לפגיעה בראיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו