מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה רק שאלה קטנה על השדה ראיהמיכל22/01/2014
בס"ד
תודה על התשובה.
נחזור לרופא, כמובן. רק רציתי לדעת אם לפי מה שכתבתי לכם זה יכול גם להיות טוב?
כי נבהלתי שראיתי שכתוב: outside normal limits.
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רק שאלה קטנה על השדה ראיה - תגובה
ד``ר יורם שוחט22/01/2014לפי הדו"ח, איכות הבדיקה לא מושלמת: היו איבודי פיקסציה (כלומר הנבדק לא התמקד כל הזמן על הנקודה במרכז) והיו גם אי דיוקים בלחיצה (false). לכן, כפי שציינתי קודם, צריך לראות את התרשים ולעת מה הממצאים בבדיקת העיניים כדי לפרש את הבדיקה.
במקרים רבים, איכות בדיקת שדה הראיה בפעם הראשונה לקויה, וכאשר חוזרים על הבדיקה האיכות משתפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, שאלה אחרונה עם סריקה
מיכל22/01/2014בס"ד
יותר אני לא אפריע. ואינך לוקח שום אחריות. אנחנו בכל מקרה חוזרים לרופא.
רציתי רק, אם זה אפשרי שתסתכל בכלל על התרשים.
אני רוצה לציין שאני מתנדבת שנים בבתי חולים עם חולים יום יום. כך שאני גם אחת שמנסה לעזור לאנשים.
אני חוזרת, אתה לא לוקח שום אחריות, זה כתוב גם בתקנונים של הפורומים הרפואיים. ראיתי שיש אפשרות אצליכם , לשלוח משהו סרוק בפורום הזה.
בתקווה להבנה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעין השניה
מיכל22/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?