תודה רק שאלה קטנה על השדה ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רק שאלה קטנה על השדה ראיה
    מיכל
    22/01/2014

בס"ד
    תודה על התשובה.
    נחזור לרופא, כמובן. רק רציתי לדעת אם לפי מה שכתבתי לכם זה יכול גם להיות טוב?
    כי נבהלתי שראיתי שכתוב: outside normal limits.
    תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה רק שאלה קטנה על השדה ראיה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    22/01/2014

לפי הדו"ח, איכות הבדיקה לא מושלמת: היו איבודי פיקסציה (כלומר הנבדק לא התמקד כל הזמן על הנקודה במרכז) והיו גם אי דיוקים בלחיצה (false). לכן, כפי שציינתי קודם, צריך לראות את התרשים ולעת מה הממצאים בבדיקת העיניים כדי לפרש את הבדיקה.
    במקרים רבים, איכות בדיקת שדה הראיה בפעם הראשונה לקויה, וכאשר חוזרים על הבדיקה האיכות משתפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, שאלה אחרונה עם סריקה

מיכל
    22/01/2014

בס"ד
    יותר אני לא אפריע. ואינך לוקח שום אחריות. אנחנו בכל מקרה חוזרים לרופא.
    רציתי רק, אם זה אפשרי שתסתכל בכלל על התרשים.
    אני רוצה לציין שאני מתנדבת שנים בבתי חולים עם חולים יום יום. כך שאני גם אחת שמנסה לעזור לאנשים.
    אני חוזרת, אתה לא לוקח שום אחריות, זה כתוב גם בתקנונים של הפורומים הרפואיים. ראיתי שיש אפשרות אצליכם , לשלוח משהו סרוק בפורום הזה.
    בתקווה להבנה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העין השניה

מיכל
    22/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו