תודה רבה ועוד דבר קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה ועוד דבר קטן
    מעין
    28/01/2014

תודה ד"ר שוחט על תשובתך לגבי המקסיטרול.
    שאלות נוספות לי באותו עניין:

1. האם שימוש במקסיטרול ברוב המכריע של המקרים איננו מעלה לחץ לאחר שימוש בן 10 ימים?
    2. אילו טיפות מכילות את הקורטיקוסטרואיד שיש בלוטמקס וגם אנטיביוטיקה? (יש את ה FML שזה למיטב זכרוני גם סטרואיד "קל" בלבד). במידה ואני משלבת לוטמקס עם פנימיקסין האם זה יכול להוות תחליף למקסיטרול?
    חייבת לציין שניסיתי ובתוך 12 שעות העין עברה רגרסיה. כרגע אני שוב לאחר 24 שעות של מקסיטרול (אפילו 5 פעמים ביממה) ויש שיפור משמעותי.
    3.האם יש קשר לכמות הטיפות שמטפטפים לעליית לחץ? האם חמש פעמים ביממה זה הרבה מדי? אני כרגע ביממה ה - 7.
    4. רופא העיניים שביקרתי אצלו בשבוע שעבר נתן את הטיפול במקסיטרול לשבוע. היום זה היום האחרון ובבוקר עדיין היתה הפרשה קלה ולאחר היממה עם הלוטמקס והפנימיקסין היתה רגרסיה. רק עכשיו זה הסתדר שוב. מה לעשות? להמשיך יותר משבעה ימים? העין השניה שהציגה מצב אקוטי רק לאחר 3 ימים מהראשונה מטופךת כרגע זה היום ה -4. בה אמשיך עוד 3 יממות.
    5. בקיצור - לכמה ימים אתה נוטה לרשום מקסיטרול? מה לעשות עם עדיין ישנם תסמינים לאחר 7 ימים?

תודה תודה.
    מעין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה רבה ועוד דבר קטן

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד דבר קטן - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    30/01/2014

עליית לחץ בעקבות נטילת סטרואידים מופיעה רק באחוז קטן באוכלוסיה.
    הטיפות נקראות זיילט.
    משך הטיפול נקבע על פי הממצאים והתגובה לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו