מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירות בשתי העיניים...גלי30/01/2014
שלום אני בחורה בת 48 ברקע במעקבים במכן לטרשת -נפוצה
עקב חולשת פלג גוף שמאל.לאחרונה לאחר בדיקת רופאת עיניים במכון
נימסר לי כי הרופאה מצאה עקירות בשתי העיניים,אם אפשר הסבר מזה אומר ומה הוא המשך הבירור? עליי לציין שאנילא הרגשתי כלום לא כאב בעניים או טשטוש בראיה
פשוט בדיקת עיניים למעקב משכן הרופאה אמרה שלפני ארבע שנים היא לא ראתה את העקירות
אבקש את תשובתך תודה ויום טוב גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירות בשתי העיניים... - תגובה
ד``ר יורם שוחט30/01/2014לא פרטת היכן העכירות. עכירות יכולה להיות בקרנית, בעדשה, בזגוגית.
בהחלט ייתכן שעכירות שנראית בבדיקת הרופא לא תתבטא בהפרעה סובייקטיבית בראיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר על תשובתך עוד פרט בבקשה ..
גלי03/02/2014כשהרופאה אמרה לי שיש לי עקירות בשתי העיניים היא שאלה אם למישהו
במשפחה יש קטרט מה הכוונה?
וגם שיש לי לחץ על שתי העיניים באיזה מחלות ישנו לחץ על העיניים?
ומהו המשך הבירור?
ואם יש שייכות לטרשת- נפוצה עם הבעיה שיש לי?
תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר על תשובתך עוד פרט בבקשה .. - תגובה
ד``ר יורם שוחט03/02/2014על פי שאלת הרופאה נראה שהעכירות היא בעדשה של העין. עכירות בעדשה נקראת קטרקט.
לחץ תוך עיני מוגבר יכול להיות ביטוי של גלאוקומה.
יש מאמר המציין שנמצאה שכיחות מוגברת של קטרקט וגלאוקומה אצל חולי טרשת נפוצה מתחת גיל 50.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?