בעיה בעין אחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעין אחת
    לימור
    30/01/2014

שלום רב,
    כבר כמה חודשים עין ימין שלי נפוחה וסגורה קצת יותר מעין שמאל. היו ימים בהם הייתה מתנפחת יותר כמו איזושהי תגובה אלרגית...אבל ללא הפרשות, דמעות או אדמומיות...
    בתחילה, הלכתי לרופא עיניים שבדק ואמר שהכל בסדר. לאחר מכן הלכתי גם לרופא אלרגיה כי חשבתי שמדובר באלרגיה, וקיבלתי כדורים לטיפול, אם כי הם לא פתרו את הבעיה לגמרי.
    בתקופה האחרונה הבעיה שוב חזרה וקצת החמירה (הפסקתי את הכדורים לאלרגיה אבל אני לא יודעת אם אכן מדובר באלרגיה). הלכתי לרופא העיניים ששוב בדק אותי, שלל כי מדובר באלרגיה, ושלח אותי לרופאת המשפחה לבחון האם יש בעיה בבלוטת התריס. רופאת המשפחה אמרה שיש סטייה מאוד קטנה לפי בדיקות הדם (תת פעילות) והיא לא חושבת שזה משמעותי אבל שלחה אותי לאנדוקרינולוג. התור לבדיקה הוא עוד הרבה זמן (חודשיים) ואז בוודאי ישלחו אותי לבדיקות נוספות...
    ואני מאוד לחוצה... ממה יכולה להיות הבעיה?
    האם יכול להיות שמדובר במשהו אחר?
    כמו כן מתסכל אותי מאוד להסתובב ככה עם אסימטריה בין העיניים ואני כבר לא ממש יודעת למי לפנות כדי לטפל בבעיה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעין אחת

הוספת תגובה

• בעיה בעין אחת - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    03/02/2014

מציע לפנות לאוקולו-פלסטיקאי (רופא עינייים שהתמחותו בעפעפיים ובארובת העין).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו