מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דעות מנוגדות להתאמה לניתוח לייזראנונימי29/06/2014
שלום, אני בזמן האחרון מבררת על אפשרות של ניתוח לייזר בעיניים, לאחר תקופה ממשוכת של הרכבת עדשות מגע של מספר בערך -6 בכל עין.
הלכתי לברר בשני מכונים על הניתוח.
באחד המליצו לי על ניתוח PRK בשל קרניות דקות יחסית, ובשני המליצו על ניתוח מסוג LASIK בשילוב טיפול crosslinking והסיבה שנצרך טיפול משולב לפיהם היא בשל אי סימטריה קטנה בקרנית.
בגלל שקיבלתי עוד הרבה המלצות על מכון שלישי ובגלל לחץ של ההורים לבדוק, הלכתי למכון שלישי לבדיקת התאמה ושם נאמר לי חד וחלק שאין לי התאמה לניתוח לייזר.
אני כרגע בהתלבטות קשה ומבלבלת בגלל כל הדעות ששמעתי, איך הגיוני בכלל שממעתי דעות כל כך שונות?
והאם ידוע למומחים בפורום מהו המספר המקסימלי של אי הסימטריה בטופוגרפיה בקרנית שאפשר לנתח בלייזר בלי סיכון להופעת עיוות בקרנית לאחר הניתוח? לצערי לא הסבירו לי הכל במכונים שאליהם הלכתי, ובשביל החלטה מושכלת כמה שיותר אני רוצה לדעת יותר.
ושאלה נוספת ואחרונה- האם יש משהו לא בריא בלעבור הרבה בדיקות התאמה? הצילומים והבדיקות לא משחררות קרינה מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעות מנוגדות להתאמה לניתוח לייזר - תגובה
ד``ר יורם שוחט02/07/2014עדיין לא ידועות כל הסיבות לעיוות הקרנית אחרי ניתוח לייזר (אקטזיה). יש מקרים שבהם לא נמצא כל גורם סיכון מוכר לפני הניתוח, ולמרות זאת פיתחו אקטזיה. אסימטריה במיפוי הקרנית וקרנית דקה נחשבים גורמי סיכון. בלאזיק יש סיכון גדול יותר מאשר ב PRK.
אין סכנה בבדיקות התאמה חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אנונימי03/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעות מנוגדות להתאמה לניתוח לייזר - תגובה
ד''ר יובל דומניץ11/07/2014אם דרוש לאסיק עם חיזוק אזי עדיף לנתח פרק
את מוזמנת להגיע לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?