מזה יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזה יכול להיות?
    ללי
    15/07/2014

שלום
    אני בת 28 7 חודשים אחרי לידה מאז ההריון בבדיקה אצל אופטמטריסט שמתי לב שכאשר אני עוצמת עין אחת אני רואה בעין הפתוחה לא טוב כמו כתם קטן שנוצר ממלא נקודות ונעלם זה לא מפריע לי לראות זה לא מסתיר כלום אבל זה פשוט כתם שהולך ובא וזה מוזר זה קורה בשתי העיניים אבל שוב רק כאשר אחת פתוחה והשניה סגורה הייתי בבדיקה אצל רופא עיניים שבדק ואמר שהכל תקין גם שלח אותי לבדיקת שדה ראיה והכל תקין , א זה מזה יכול להיות? זה מלחיץ כי זה לא נעלם..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזה יכול להיות?

הוספת תגובה

• המשך

ללי
    16/07/2014

רציתי להוסיף שלפני שנתיים היתה לי מיגרנה של העין,פעמיים אבל מאז זה לא חזר ועכשיו שקצת קראתי על הנושא הבעיה שיש לי יותר מוסברת כ נקודה אטומה שמתרחבת זה נעלם וחוזר, אולי זה קשור למיגרנה? למרות שלא משנה מתי אני בודקת את אחת העיניים(מכסה אחת והשניה פקוחה) זה תמיד קורה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה יכול להיות? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    20/07/2014

זה לא נשמע כתופעה טיפוסית למיגרנה. הייתי ממליץ לעבור שוב בדיקת עיניים במטרה לגלות האם יש עכירויות בזגוגית. אם לא תתגלה הסיבה בבדיקה, פני לנוירו-אופטלמולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו