אודה לעזרה, נקודה לבנה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לעזרה, נקודה לבנה?
    ישראל
    16/11/2014

שלום רב,
    לפני כמספר ימים ביקרתי אצל רופא עיניים כי ראיתי מן חוטים שזזים לי בעין. בבדיקה הכל נמצא תקין מלבד לכלוך ג'לי לדבריו שזה מקור החוטים. הרשתית שלמה והקרנית בסדר. לפני יום שמתי לב שכאשר אני מרכיב את משקפי השמש שלי אני רואה נקודה לבנה בשתי העיניים בשעה 2. וזה רק במשקפי שמש שלי שהינן עם עדשה מסוג פולורואיד. במשקפי שמש אחרים אני לא רואה את הנקודה הזו.
    כמו כן, אציין כי אני מרגיש טוב, רואה טוב, ללא הנקודה הזו ללא המשקפי שמש.
    במה מדובר? האם יש צורך לחזור לרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה לעזרה, נקודה לבנה?

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ישראל
    16/11/2014

אציין, כי הנקודה הזו נראית רק כשיש שמש חזקה ישירות על משקפי השמש. וללא אור חזק שמגיע על המשקפיים הנקודה לא נצפיתץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לעזרה, נקודה לבנה? - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    02/12/2014

מכיוון שהתופעה קיימת רק עם זוג משקפיים מסוים, בתנאי תאורה מסוימים ובשתי העיניים יחד, ולא קיימת במצבים אחרים, הסיבה היא כנראה החזר אור מעדשות המשקפיים המסוימים האלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו